Fotók – Ide száműzte magát Szabó Zsófi

Hogy bírja a nomád életmódot?

2014/07/31

Bár arra lehetett számítani, hogy Szabó Zsófi több mint két hétig nem tud majd életjelet adni magáról, a Jóban Rosszban Betty Tanakise mégis naponta jelentkezik a közösségi oldalon Norvégiából. Láthatóan jól bírja a nomád körülményeket.

Alig egy hete sejtelmes posztban jelezte Szabó Zsófi, hogy 16 napra eltűnik a nyilvánosság elől. Azóta kiderült, hogy Norvégiába utazott önkéntes zarándokútra, melynek során nomád körülmények között, szinte gyalog járja be a skandináv országot. Úgy tűnt, hogy nem nagyon tartja majd a kapcsolatot rajongóival, hiszen nem lehetett tudni, lesz-e internet azokon a vidékeken, amerre járni fog.

Szerencsére Zsófi gyakran jelentkezik; dokumentálta az indulás és 34 óra múltán az érkezés pillanatait, ezt követően pedig mindennap közzétett egy-egy fotót zarándokútja csodaszép helyszíneiről.

A TV2 sztárját nagyon megviselték az elmúlt hónapok eseményei; áprilisban elvesztette imádott édesapját, Szabó Gyula színművészt, nem sokkal később pedig szerelmével is elváltak útjaik. Ennek következtében eltűnt a világ elől, megszakította a kapcsolatot a barátaival és ki akart lépni a Jóban Rosszban sorozatból. Szabó Zsófi már egy ideje újból magára talált, de úgy érezte, szüksége van egy olyan túrára, amelyen igazán feltöltődhet.

A színésznő korábban a Borsnak elmondta, hogy régóta tervezte a norvég utat, de csak most szánta rá magát, hogy elinduljon. Busszal, egy 38 fős csoporttal vágott neki a kalandnak, akik közül senkit sem ismert. Az utazás közel félmillió forintjába került, de ez egyáltalán nem a luxus, hanem a kihívás ára, hiszen a civilizációtól távol, gyalogosan járja be a norvég fjordok és gleccserek vidékét.

Szabó Zsófi fizikailag nagyon készült az útra, és kiváló kondiban indult el. A legnagyobb nehézséget vélhetően az okozza neki, hogy vegetáriánus lévén nem fogyaszt húst, és a túra során nincs sok lehetősége válogatni. Ám a színésznő gondolt erre is és sok energiaszeletet és bioételt vitt magával.

Fotók: Facebook

Hozzászólások