Fotók – Így buliznak a Szigeten a sztárok

Palvin Barbi és Sebestyén Balázs is imádja a fesztivált

2014/08/14

Palvin Barbi, Sebestyén Balázs, Varga Viktor – csak néhány név azok közül a sztárok közül, akik semmi pénzért sem hagynák ki a Sziget Fesztivál legjobb koncertjeit. Hazánk hírességei épp úgy várják a fesztiválszezont, mint mindenki más, így nem csoda, hogy a tömegben lépten-nyomon ismerős arcokba botlunk.

sziget_eszti

 

 

Iszak Esztinek nem csak a bulizásról, hanem a munkáról is szól a fesztivál, hiszen a VIVA egyik műsora, a Hőálló Megálló a Szigetről jelentkezik minden nap. Eszti sokat jár fesztiválozni: néhány a Balaton Soundon látták először intim helyzetben kedvesével, Dobrády Ákossal.

 

 

 

 

Palvin Barbi nagy fesztivál-rajongó: idén végigbulizta barátaival a Balaton Sound-ot, most pedig a Szigeten tette tiszteletét a világhírű modell. A Hajógyárin ráadásul összefutott a VIVA TV műsorvezetőjével, Random Marcival is, akivel azonnal be is álltak egy közös kép erejéig, de főleg volt párjával töltötte idejét.

97398

Sebestyén Balázs

 

 

Sebestyén Balázs hétfőn látogatott ki a Szigetre, ugyanis a Blink182 és a Tankcsapda koncertre volt nagyon kíváncsi. A televíziós feleségével érkezett, akiről épp a napokban derült ki, hogy ismét gyermeket vár. A pár emiatt csakis visszafogottan bulizott.

 

 

varga_viktor_sziget

 

 

 

Varga Viktor és kedvese, Cinthya Dictator együtt bulizott a Szigeten: a pár kipróbálta a fesztivál óriáskerekét, a Sziget Eye-t és ellátogattak ahhoz a hatalmas üzenőfalhoz is, ahol mindenki megörökítheti, mit tesz meg, mielőtt meghal.

 

 

 

 

VV Éva sem maradhat otthon, ha egy olyan hatalmas buli van kilátásban, mint a Sziget, úgyhogy barátaival ki is látogatott a fesztiválra, ahol selfik tömkelegével lepte meg rajongóit.

vv_eva

Hozzászólások