Fotók – Így gyűri le a sivatagot a szexi modell

Bódi Sylvinek ez már gyerekjáték a dzsungel után

2015/01/29

Bódi Sylvi számára nincs akadály: bátran szeli az óceánt, túléli az éhezést a dzsungelben, most pedig megküzd a sivataggal a Budapest – Bamakon.

A szexi modell tetteivel mindig megcáfolja azokat a sztereotípiákat, amiket a celebhölgyekről gondolnak. Amellett, hogy Bódi Sylvi egy igazi bombázó, időről-időre bebizonyítja, hogy rendkívül kemény nő. Most éppen a Budapest-Bamakon mutatja meg, hogy egy igazi kalandor!

Eredetileg egy barátnőmmel együtt akartunk nekivágni a 9000 kilométeres távnak, de szeretett volna becsatlakozni az apukám és egy barátunk, így négyen keltünk útra. Ezt követően ragaszkodtunk ahhoz, hogy csak mi, lányok fogunk vezetni, ám a fiúk ezt nem hagyták. Teljes mértékben ők szerették volna uralni a volánt, de végül meggyőztük őket, hogy ha mi vezetünk, akkor ők pálinkázhatnak a hátsó ülésen, így végül igazságosan felosztottuk: mindenki vezethet. Az indulás előtt a kínai piacon vásároltam kamu-luxuscikkeket, hogy ha nehéz helyzetbe kerülünk, akkor ezekkel meg tudjuk oldani, de reméljük nem lesz semmi komolyabb probléma” – mesélte indulás előtt a Morning Showban Bódi Sylvi.

Bódi Sylvi a Bamako Bélák nevű csapattal január 16-án indult el a sivatagi kalandra, folyamatosan fotózza a túrát és amikor csak teheti, feltölti a közösségi oldalakra. Fantasztikus helyeken járt, és mindenhol remekül domborít!

A többi csodálatos fotót megnézheted: ITT

A photo posted by @sylvibodi on

Hozzászólások