Fotók – Így mikulásoztak a sztárok

Sarka Katáéknál tele volt a puttony

2015/12/07

Úgy tűnik, a sztárok nagyon jól viselkedtek idén, mert mindegyiküknél járt a Mikulás. Megmutatjuk, hogy várták a hírességek a nagyszakállút.

Az év egyik legkellemesebb időszakát éljük, hiszen már csak néhány nap, és karácsony. Persze addig is van minek örülni, hiszen vasárnap mindenkihez bekopogtatott a Mikulás, és rengeteg boldog percet okozott kedvenc sztárjainknak is. Volt, aki babával, volt, aki nagy gyerekekkel, és volt, aki a szerelmével várta a Télapót.

Sarka Katáéknál a Mikulás várás igazi családi program, amikor Noncsi és Dávidka kipucolja a csizmáját és kiteszi az ablakba. Kata elárulta, hogy ez az egyik kedvenc napja az évben, és láthatóan a gyerkőcök is örültek a sok-sok ajándéknak. A Mikulás természetesen a Katáék bisztrójába, a Like-ba is ellátogatott, majd este otthon lepte meg a házijukat író gyerekeket.

A mai utolsó meglepetése az volt, amikor egyszer csak belépett hozzánk a Mikulás, miközben csináltuk a házi feladatot! Fantasztikus élmény volt! #vegeanapnak #mikulas #idenisszupervolt #alkalomhozoltoztunk

Szerző: Sarka Kata2015. december 6.

Volt, aki nem csizmát, hanem futócipőt húzott Mikulás alkalmából: Béres Alexandra a Mikulásfutás lelkes sportolóit melegítette be, majd kislányával, Pannával le is futották a távot. Ez ám az energikus Télapó!

“Ma a Rossmann Mikulásfutás mosolygós télapóit melegítettem be, majd lefutottuk a távot Pannával és Krisztiánnal:)!Óriási volt:)!! Rég nevettem ennyit:)!Jövőre muszáj eljönnötök:)!!!”

Szerző: Béres Alexandra – Súlykontroll2015. december 6.

Liptai Claudia már napok óta készülődik a karácsonyi időszakra: minden cukrász-tudományát összeszedte, és egy igazi, mesebeli téli falut készített – természetesen mézeskalácsból.

Ma mézeskalács lakópark látványterv munkálatok folytak…

Szerző: Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal2015. december 2.

Pirner Almáéknál természetesen most minden a kisfiuk, Alen körül forog, hiszen el volt az első Mikulásuk együtt, egy családként. Kapott is mindenki csokit a csizmájába, sőt, az egész család felvette az ünnepi szerelést: babájuk lett a Mikulás, Alma és szerelme pedig a jó krampuszok.

Boldog Mikulàst mindenkinek!󾌾❤️󾠣󾆠󾆩🏼󾔓🏼

Szerző: Alma Pirner2015. december 6.

Tóth Gabi nagyon jó kislány volt ebben az évben, ugyanis egy hatalmas Mikulás-csomag landolt a csizmájában. Ki tudja, talán a szerelme, Trap kapitány is benne van a dologban?

Itt jàrt nàlam is a Mikulàs! Havacskàt is hozott!!:) Kellemes Ünnepet nektek is! ☺️󾔓🏻󾔓🏻󾔓🏻󾔓🏻❤️❤️❤️

Szerző: Tóth Gabi2015. december 6.

Hozzászólások