Fotók – Így nyaralt Majka és Dundika

Görög tengerparton pihent a sztárpár

2014/08/18

Tengerparton süttette a hasát a Majoros család: Majka és Dundika Görögországba utazott, hogy együtt pihenjék ki az év fáradalmait. A pár luxusnyaralásáról természetesen kisfiuk, Marián sem hiányozhatott, aki egyre jobban kezd hasonlítani apukájára.

Görögországban nyaralt Majka és felesége, Dundika. A pár egy igazi álomutat szervezett magának és kisfiának, hiszen egész nap a homokos tengerparton napoztak, megmártóztak a kellemes vízben és hatalmasakat sétáltak a mediterrán nyárban.

A család nem csak szórakozásból választotta a tengerpart nyugalmát, hiszen Majka szívproblémája miatt orvosi utasítást kapott a pihenésre. Az énekes többször került már kórházba szúró mellkasa miatt, és olyan komolynak bizonyult a betegsége, hogy többször műteni is kellett. A receptre felírt nyaralás jól jött a családnak, hogy egy kicsit kipihenjék a nyár fáradalmait.

Nézd meg, milyen volt a Majoros család álomnyaralása!

A sztárpár a rajongói oldalán osztotta meg a nyaralás alatt készült fotókat, és jól látszik rajtuk, milyen jól érezték magukat. Kisfiuk, a három éves Marián már most egy igazi rosszfiú, ráadásul kísértetiesen hasonlít apukájára.

A rapper fenegyereknek egy szava sem lehet, hiszen felesége, Dundika bomba formában van. Az egykori Playmate több fotón is megmutatta tökéletes alakját bikiniben, és biztosak lehetünk abban, hogy a görög tengerparton minden férfinak elakadt tőle a lélegzete.

Hozzászólások