Fotók – Így pihent Majka a családjával

Megérdemelték a kikapcsolódást

2015/02/24

Így még nem láthattad az ózdi rappert és családját! Majka elvonult a világ elől, hogy párjával és kisfiával, Dundikával pihenhessen.

Majka és Dundika kisfiuk születése előtt kettesben is többször vonult el a világ elől, ahogy ők mondják „mini szabikra”, amióta azonban Marián megérkezett hozzájuk, hármasban élvezik igazán a szabadságot.

Ha tehetném, minden hétvégén elutaznék a családommal pihenni és feltöltődni. Nem vágyom nagy, külföldi utakra, én itthon is jól érzem magam. Imádjuk Magyarországot és vannak kedvenc helyeink, ahová visszatérünk. Egyik ilyen a Bükk, ahol minden évszakban megfordultunk már. Felsőtárkány afrikai szállodája pedig kuriózum, ott mindig találunk újdonságot, ami miatt visszatérünk. Megérdemli a családom, hogy néhány napig csak az övék legyek, és én is megérdemlem ezt a kis időt, amit év elején kiszerveztem a mókuskerékből. Nem vállalok fellépéseket, csak a fiammal bohóckodom” – mondta nevetve a büszke apa.

Nézd meg Majkáék cuki fotóit!!

A családi kikapcsolódás aktívan telt. Marián talált magának egy újabb kis barátot, Bizsu, a szálloda kabala szurikátája személyében. Kézen fogta és büszkén vezette végig a hotelben. Addig a szülők kettesben is lazíthattak egy kicsit.

Nagyon szeretjük a masszázsokat, pláne a különleges masszázsokat. Most egy afrikai páros masszázst próbáltunk ki, ami után újjászülettem. Bevallom kicsit fáradtan és leverten érkeztem a szállodába, úgy érzetem lemerült az elemem, ezért is szükségem volt arra, hogy egy kicsit velem foglalkozzanak. A masszőr hölgy erre rögtön ráérzett” – emlékezett vissza Majka. “A páros masszázs után jöhetett egy közös szaunázás. A tetőtérben lévő panoráma szaunából végignéztük a naplementét Hajnival. Nem tudom mikor volt erre utoljára időnk. Pazar volt! Kisfiunk Bizsuval a barlangfürdőben csatlakozott hozzánk. Pici baba kora óta járunk vele úszni ezért már lételeme a víz, nem féltem, hogy az óriási barlangtól meg fog ijedni. Igaz a különböző kis bugyrokba nem merészkedett be, de jó pár hosszt leúsztunk együtt” – tette hozzá Majka.

Hozzászólások