Fotók – Így szabadult Lagzi Lajcsi a börtönből

Családja és fotósok hadavárta a mulatóskirályt

2016/01/24

125 nap után végre kijöhetett a börtönből Lagzi Lajcsi. A mulatóskirály amint kilépett az utcára, magához ölelte családját, majd sajtótájékoztatót tartott.

Lactinell banner 2018_05_24_05

Bár Lagzi Lajcsit megviselték az elmúlt négy hónap történései, mégis kiegyensúlyozottnak, sőt vidámnak tűnt szabadulásakor. Nem csoda, hiszen végre láthatta a családját, majd pedig élvezhette az otthon melegét.

Mindenek előtt az ügyvédemnek és a családomnak szeretném megköszönni, hogy mellett állt. A feleségem, Bogi és a gyerekeim borzasztóan hiányoztak. Az elmúlt négy hónapban naplót írtam, megváltozott az értékrendem. Tudom, hogy a család a legfontosabb, és nem szabad a külsőségekkel foglalkozni. Olyan, mintha egy zarándokúton jártam volna. Ötszázszor motoztak meg és 15 kilót fogytam – a pletykák szerinti 45-tel szemben. A legnagyobb nehézséget az alváshiány jelentette, képtelen voltam pihenni, végül alvószemüveget készítettem a saját zoknimból” – mondta Lagzi Lajcsi a rögtönzött sajtótájékoztatón. 

Székesfehérvár, 2016. január 24. Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetbõl 2016. január 24-én, miután a bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított elõzetes letartóztatását. MTI Fotó: Lakatos Péter
Lagzi Lajcsi a szabadulás pillanataiban (fotó: MTI)

Az ellene folyó eljárással kapcsolatban Lagzi Lajcsi szinte semmit nem mondott, de az biztos, hogy még sok fordulatot hoz az ügye. Az biztos: mindent megtesz annak érdekében, hogy tisztázza magát, és nyugodtan éljen.

Hozzászólások