Fotók – Így változott évről-évre a szülinapos Katalin hercegné

Ma lett 34 éves a kedvenc hercegnő

2016/01/09

A legnépszerűbb hercegnő ma ünnepli születésnapját. Nézzük, hogyan változott az évek során!

received_2491012060986581

Senki sem gondolta volna, hogy Vilmos herceg és Kate Middleton 2001-ben szövődött egyetemi szerelme ennyi próbát kiáll, és boldog házasság lesz belőle. Az idő őket igazolja! Igaz, 2007-ben szakítottak, de nem sokkal később rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, és miután újra egy pár alkottak, Vilmos 2010-ben egy kenyai nyaralás során meg is kérte Katalin kezét.

2011-es esküvőjük olyan volt, mint amilyenről minden lány álmodni, így nem csoda, hogy az angolok első számú hercegnője úszott a boldogságban. Az igazi koronát két évvel később az tette szerelmükre, hogy családdá váltak, ugyanis megszületett György herceg. Bár Katalin a terhesség első időszakát roppant nehezen viselte, rövid időre kórházba is került, de később a váradóssága alatt is teljesítette kötelességét: rengeteg eseményen jelent meg, ahol valósággal ragyogott. Kismamaként is divatikon maradt, aki nem csak méregdrága ruhákat hord, hanem bárki által elérhető darabokat is szívesen visel.

Tavaly májusban – szintén problémásan induló terhesség után – megszületett Katalin és Vilmos második gyermeke, a kis Charlotte, aki még boldogabbá tette a család életét. Katalinnak igazán nincs oka a panaszra: két gyönyörű gyermekével és Vilmossal tökéletes harmóniában él, amennyire lehet, kerülik a királyi fényűzést, talán éppen ezért rajong érte az egész világ. Boldog születésnapot kívánunk!

Nézd meg galériánkat Katalin hercegnéről!

Hozzászólások