Fotók – Ilyen extrém Pásztor Anna

Neked bejön az énekesnő stílusa?

2015/01/12

Pásztor Anna, a Rising Star női zsűritagja extrém viseleteivel hétről-hétre megdöbbenti a nézőket. Neked melyik öltözéke jött be eddig legjobban?

Hol Asterixként, hol Szabadság-szoborként láthatják a tévénézők; a Rising Star minden adásában külön fejezet Pásztor Anna extrém megjelenése. Volt, hogy a kilencvenes évek híres mecénásához, Spéter Erzsébethez hasonlították, aki soha nem ment emberek közé díszes turbán és jelentős mennyiségű smink nélkül.

Az Anna and the Barbies énekesnőjének lételeme, hogy különc és feltűnő legyen, amivel a szabadságot szeretné szimbolizálni. Bár nehéz elképzelni, hogy egy 12 kilós jelmezben (az  Asterix szett ennyit nyomott) szabadnak érezte magát, az biztos, hogy Pásztor Anna nagyon élvezi, hogy extrém megjelenése személyiségének hű lenyomata.

Nagyon élvezem, hogy a Rising Star zsűritagjaként is hétről hétre extrémebb ruhákba bújhatok és kiélhetem az őrültségeimet,
 nem vagyok beszorítva. Imádtam ezt a
z összeállítást is. Nekem eszembe sem jutott, hogy hasonlítanék ebben a ruhában Spéter Erzsébetre, de hát mindenki másra asszociál. Remélem, még sikerül meglepetést okoznunk a műsor során nem csak a ruhákkal, hanem az énekesek produkcióival is” – mondta korábban a Borsnak Pásztor Anna

Nézd meg a galériánkat Pásztor Anna extrém viseleteiről! Neked tetszenek?

(Fotók: TV2)

Hozzászólások