Fotók – Ismét hódított Keresztes a Sztárban sztár adásban

Dukai Regina bugyit villantott, Nagy Sanyi búcsúzott

2014/09/15

Hiába bújt Dukai Regina minden idők egyik legszexibb nőjének bőrébe, Marilyn Monroe alakítása sem ért fel Keresztes Ildikó akrobatikus Pinkjével, ami egyértelműen a Sztárban sztár második adásának legjobb produkciója volt.

Vasárnap másodszorra kellett ismert előadók bőrébe bújniuk a sztároknak.

Dukai Regina testhezálló feladatot kapott, hiszen a gyönyörű, szőke nőideál, Marilyn Monroe bőrébe bújhatott egy estére. Az előadásból természetesen nem hiányozhattak a férfiak és a szoknya-felfújós, bugyi-villantós jelenet sem, ennek ellenére Majka szerint Regi nem hitette el a férfiakkal, hogy szeretnék megkapni őt.

Az este legkiemelkedőbb produkcióját ismét Keresztes Ildikó nyújtotta, aki múlt heti Madonna-alakításával is meglepte a zsűrit, ezúttal pedig Pink szerepét öltötte magára zseniálisan. Az énekesnő a Try című slágert dolgozta fel, és amellett, hogy gyönyörűen elénekelt és rövidre vágatta haját a előadás kedvéért, olyan cirkuszi látványosságot keltett életre a színpadon, hogy tapasztalt akrobaták is megirigyelhették volna mozdulatait. Keresztest talán az is motiválja, hogy a Bors értesülései szerint 700-800 ezer forint körüli összeg üti a markát adásonként.

Ismét zseniálisan sikerült a sztárok átváltozása!

Hevesi Tamás ezúttal ismét komoly feladatot kapott: és Andrea Bocelli bőrébe kellett bújnia. A szerephez azt is gyakorolnia kellett, milyen érzés vaknak lenni. Az énekes maga is meghatódott a produkciótól – nem csoda, hiszen cukorbetegsége miatt ő is tart attól, hogy elveszíti látását.

A második adás vesztese Nagy Sanyi volt, aki a Magna Cum Laude Pálinkadal című slágerét dolgozta fel, ám sem a zsűri, sem a közönség nem értékelte igazán a Mező Misi alakítást, így ő búcsúzott a Sztárban sztár csapatától.

Hozzászólások