Fotók – Kalandos vakáción volt DJ Antonyo

Meggyűlt a baja az autójával és a szállással

2014/07/28

DJ Antonyo belevetette magát az olasz nyárba: igaz, kevés ideje van kikapcsolódásra, úgy döntött, a napfényes tengerparton tölti a szabadidejét kisfiával és szerelmével. Bár nem indult zökkenőmentesen az út, végül szuper kalandokat éltek át a mediterrán paradicsomban.

Népszerű DJ-ként kevés ideje jut Antonyonak arra, hogy kipihenhesse magát, ám nemrég lehetősége volt elszabadulni itthonról, és kisfiával az olasz nyár felé vették az irányt. A fiúknak különösen fontosak a közös programok, mert Antonyo és Márk anyukája nem élnek együtt.

„Horvátországban már két alkalommal jártunk, ezért idén valami extra kalandot terveztem a kisfiamnak, így jutottunk el Olaszországba, Bibionébe. Amikor kiválasztottuk az úti célt, az egyik szempont volt, hogy közel legyen Velence, ahova nagyon szerettünk volna ellátogatni. A másik legfontosabb dolog pedig az volt, hogy mindenben a kisfiamnak kedvezzek, hiszen nem élünk együtt az édesanyjával, ráadásul sokat dolgozom, így még inkább bennem van a késztetés, hogy a világ legjobb apukája legyek. Szerencsére sosem volt abból probléma, hogy mikor találkozunk: nincs megszabva, hogy csak hétvégén hozhatom el – ha úgy jön ki a lépés, én megyek érte a suliba, vagy elviszem magammal ide-oda. A tanulás is amolyan pasis szertartás nálunk: az anyukája feladja a leckét, én pedig ügyelek arra, hogy megcsinálja. A nyaralásra is vittük magunkkal a kötelező olvasmányokat, és szerencsére Márk nem okoz csalódást a suliban” – mesélte a büszke apuka.

Nézd meg a nyaralásról készült fotókat!

Antonyoval mindig történik valami, így a nyaralás sem ment zökkenőmentesen, néhány apróbb bakitól eltekintve azonban szuper élményeken vannak túl.

„A kalandjaink még az utazás alatt kezdődtek, ugyanis indulás után nem vettük észre, hogy kiszakadt az autó gumija, szóval már defekttel értünk ki Olaszországba, és ott is úgy járkáltunk. A becsekkoláskor szembesültünk azzal, hogy a hatszemélyes apartman helyett csak egy ötágyasat kaptunk, és mivel a barátinkkal voltunk, így nem fértünk volna el. Szerencsére a személyzet megoldotta a helyzetet, átcserélték a foglalást egy nagyobb apartmanra, ott viszont a légkondi nem működött, úgyhogy az első éjszaka olyan volt, mintha egy szaunában töltöttük volna, de másnap ezt is megoldották. Az időjárás szélsőséges volt, de nem ijesztett meg minket. A rossz időt kihasználtuk, akkor néztük meg Velencét. Voltunk egy különleges, kutyabarát strandon is, ahova velünk tartott a kedvencünk, Nina, a Boston terrier. A belépéskor külön jegyet kellett váltani neki, amihez kapott egy kutya-napágyat, egy hosszú pórázt, itatót és ételt is. Itthon nem sok időm van a feltöltődésre: ahogy hazaértünk,rögtön dupla fellépésem volt, másnap egy szülinapra voltunk hivatalosak, azután pedig egy barátomnak segítettem a költözésben, de most lesz végre néhány napom, hogy kipihenjem a nyaralást. Szerencsére jól alakulnak a dolgaim: nemrég keresett meg egy fiatal srác, hogy készítsünk közös számot – így született meg a Piramyd, ami a Balaton Soundon mutatkozott be, azóta pedig már a Music FM is szívesen játssza” – tette hozzá Antonyo.

Hozzászólások