Fotók! – Kállay-Saunders András kifelé kacsintgat?

Mit szól ehhez Tolvai Reni?

2014/11/19

Mostanában több helyről is azt hallhattuk, hogy talán életre szóló szerelem van Kállay-Saunders András és Tolvai Reni közt. Legalábbis az énekesnő több fórumon is ezt nyilatkozta. Lehet, hogy az idei Eurovíziós énekesünk ezt máshogy gondolja?

Tolvai Reni elképesztő történeteit olvashattátok tegnap nálunk. Arra is kitért a napokban, hogy mi a hosszú párkapcsolatuk titka. Ma azonban fény derült Kállay-Saunders András titkára, ugyanis a népszerű énekes péntek este nagy sikert aratott Budapest egyik szórakozóhelyén is – na de nem a nagyérdemű előtt…

Vannak, akik tudni vélik a múlt héten látott események igazi okát. A történet szerint Kállay-Saunders András egyedül tért be egy Király utcai szórakozóhelyre, ahol két ismeretlen lányhoz csapódott. A gyengébbik nem képviselői állítólag nagyon jól érezték magukat az énekes társaságában, de Tolvai Reni párja is élvezte a társalgást.

A fiatal, sötétszőke hajú lánnyal hosszú perceken át csak nézték egymást, beszélgettek, miközben szélesen mosolyogtak; nem fért kétség ahhoz, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. Erre az is utalt, hogy a beszélgetés közben András előkapta a mobilját, amelybe valamit bepötyögött, vélhetően a lány telefonszámát. Ám az énekesnek ez a feladat nem ment egykönnyen, ugyanis többször félreütötte a billentyűket, homlokát ráncolta, és értetlenül nézte a telefonját. Amikor nagy nehezen elkészült, megmutatta a hölgynek a kijelzőt, valószínűleg azért, hogy meggyőződjön arról, jó számot mentett el a készülékébe. Majd miután jónak bizonyult – erre a lány bólintása engedett következtetni –, elégedetten mosolyogtak – olvashatjuk a Blikk oldalán, amit egy munkatársuk beszámolója alapján tudattak olvasóikkal.

kallaysaundersandras3

Kállay-Saunders András saját Facebook oldalán reagált a híresztelésekre (szó szerint idézzük):

„Gratulalok! Ha valakinek ennyire Kell 10 ezer forint, az inkabb szoljon nekem es oda adom,az helyett hogy lefotozol mikozben allok egy pultnal es SMS ezek, es elkuldod egy ujsagnak. De ha maskor valaki ugy dont hogy le akar fotozni rosz szandekbol, legalabb tegyel ra valami jo Instagram effektet.

 

Egy par javitas a cikkben:

1.Nem mentem erre a helyre egyedul, hanem egy nagy barati tarsasaggal.

2.Nem volt semmilyen “Mely beszelgetes”, Sms eztem mikozben vartam a Whiskey Colamat (jeg nelkul)

3. Egyaltalan nem voltam semmi reszeg allapotban.

 

Egy kozvetlen ember vagyok,ugyan ugy viselkedek mint mielott ismert lettem.Nincs olyan hogy az ejszakaban nem jonnek hozzam emberek gratulalni, vagy fotozni. Mindigg valtok egy par szot, az a minimum, mivel ezeknek az embereknek koszonhetem a karrieremet es ezt soha nem felejtem el.

Love you all! Szep napot kivanok mindenkinek”

tolvairenieskallaysaundersandras

Ismertetve mind a két fél álláspontját, mindenki olyan következtetéseket vonhat le a különböző állításokból, amilyet szeretne…

Hozzászólások