Fotók – Középiskolás lánnyal csókolózott Delhusa

Érettségi előtt áll Gjoni párja

2014/12/15

Szemtelenül fiatal lánnyal van együtt Delhusa Gjon. Fanni a Fribzi forgatására kísérte el párját, ahol lencsevégre kapták csókjelenetüket is a kulisszák mögött.

Próbálták titokban tartani kapcsolatukat, de nem sikerült. Újságíróktól és fotóriporterektől hemzsegő helyre vinni azt a személyt, akit nem akarunk felvállalni a nagy nyilvánosság előtt, nem túl szerencsés. Delhusa Gjon valószínűleg úgy gondolta, hogy rutinos közszereplőként megoldják majd ezt a helyzetet.

A Bors szemfüles fotósa lencsevégre kapta a szerelmeseket, sőt Gjoni utasítását is elcsípte: „Fanni, menj mindig a fotósok mögé, a fotósok mögé!”

delhusagjon
(fotó: Bors / Fórika Attila)

Az adás felvétele után már nem tudtak tovább titkolózni. Fanni a stúdió eldugott sarkában várta párját, akivel azonnal „egymásnak estek”, amint azt hitték, hogy senki nem látja őket. Az eset után sietve távoztak, de a végzős diákok selyemszalaga a lány kabátján is ott díszelgett.

A lap telefonon próbálta megkérni a híres énekest, hogy nyilatkozzon az eset kapcsán, ám mobilján csak a lányt tudták elérni, aki közölte, hogy sem ő, sem pedig Gjoni nem kíván hozzáfűzni semmit a látottakhoz. A riporter sok sikert kívánt az érettségihez, Fanni pedig illedelmesen megköszönte mielőtt letette volna a telefont. A hatvanegy éves Delhusa és a 18 év körüli lány már biztos, hogy több, mint egy éve ismerik egymást, de azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy mióta alkotnak egy párt.

Hozzászólások