Fotók – Levetkőzött Mádai Vivien

Megmutatta a testét fél évvel a szülés után

2015/04/03

Mádai Vivien hatalmas bátorságról tett tanúbizonyságot! Alig fél éve szült, de egy szál bugyiban és melltartóban meg merte mutatni, milyen a teste!

A műsorvezető mindig nyíltan vállalta, hogy problémái vannak a súlyával, most is bevallotta: volt már 75 kiló és 49 is, hordott L-es és XS-es ruhát is. A terhesség alatt felszaladt rá némi felesleg, de nagyon gyorsan leadta a szülés után. Azzal viszont csak most szembesült, hogy ennek is megvan a böjtje.

Amikor elmegyek fürdeni este, látom a testemen a kis nyomokat, amik mind arra emlékeztetnek, hogy világra hoztam egy szuszogó gombócot a másik szobában. Ilyenkor minden titkos pecsétet imádok magamon, mert tudom, hogy ezek mind mind bizonyítékok. A küzdelem jelei. 
Néha pedig, amikor felpróbálom a tavalyi fürdőruhámat, és egy rozmár mosolyog vissza rám pöttyös bikiniben, na akkor rám tör a sírhatnék … :)
Szóval nehéz ez… Mert nem titok, nő vagyok, jókora hiúsággal, így van igényem arra, hogy a férjem szépnek lásson. Az utóbbi hetekben fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy kell tennem magamért” – írta blogján Mádai Vivien.
zeno-mar-ket-honapos
Vivien és kisfia néhány hónapja
Így bele is vágott egy kezelésbe, de ettől függetlenül elfogadja magát olyannak, amilyen. Vivien ugyanis úgy érzi: amióta megszületett a kisfia, ő a legnagyobb csoda, minden más pedig csak másodlagos.
Kíváncsi vagy Vivien képeire? Kattints IDE, és megnézheted!

Jó Maminak, fitt feleségnek, mindig ráérő barátnak lenni iszonyat nagy kihívás… Én számtalanszor belebukom, anyukám szerint azért mert mindent egyszerre akarok. Igaza van, mert én tényleg olyan ember vagyok, aki rögtön csinál mindent egyszerre. De most, hogy látom, hogy ez így nem fog menni, újratervezem a dolgokat. Szóval igen nem vagyok még a régi formában, de elkezdtem dolgozni rajta. Vagy sikerül vagy nem… 

Egyszerűen csak azért mert mindenki más típus. Én ilyen vagyok. Van egy kis narancsbőröm, pár striám, frissen leszedett anyajegy hegem, és rétes pocakomLehet tenni érte, hogy kicsit szebb legyen, vagy esztétikusabb. Én is dolgozom rajta, de a lényeg úgysem ez. Egy csodát már úgyis megcsináltunk! A többi pedig másodlagos… 
Szóval Mádai Vivien vagyok, 25 éves anyuka és így nézek ki fél évvel a szülés után…” – tette hozzá a csinos anyuka.
Hozzászólások