Fotók – Még sosem volt ilyen szexi Liptai Claudia

Ábel Anita és Tatár Csilla is levetkőzött

2015/03/13

Intim pillanatban kapták lencsevégre hazánk egyik legnépszerűbb műsorvezetőjét: Liptai Claudia két kolléganőjével együtt pózolt fehérneműben a kamerának.

A gyönyörű képek az ismert fehérneműmárka, a Triumph új kampányához készültek. A fotókkal a hölgyek arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy nem a méret a fontos, ha egy nő jól érzi magát a bőrében, akkor gyönyörű. Liptai Claudia jógával és speciális étrenddel készült a munkára, az eredmény pedig magáért beszél.

Szenvedélyesen szeretem a szép fehérneműket, de a kényelem is kiemelt fontosságú számomra. Állandó rohanásban vagyok – felvétel, forgatás, színházi próba – ahol a legjobb formámat kell hoznom. Egy kényelmetlen vagy rossz minőségű fehérnemű teljesen elronthatja a napomat és ezt nem engedhetem meg magamnak. A fotózás egy különleges élmény volt számomra, mert évek óta nem vállaltam ilyen felkérést. Sokat készültem rá és büszke vagyok a csodálatos képekre” – mesélte Claudia a fotózás után.

Tatár Csillát általában elegáns, de visszafogott ruhákban láthatjuk, ezúttal mégis bevállalta, hogy megszabadul a ruháitól – a férfiak nagy örömére.

„A fotózás is egy izgalmas utazás volt számomra, mert eddig nem szívesen vállaltam ilyen felkérést. Nagyon élveztem minden percét, azt hiszem ez a képeken is látszik” – mondta a műsorvezető.

Csilla és Claudia mellett Ábel Anita is megmutatta nőies oldalát. Elárulta, ő is rengeteget készült a fotózásra, mert még sosem szerepelt nyilvános fotókon ilyen kevés ruhában. A fotózás azonban annyira pozitív élmény volt számára, hogy a végére igazi bomba nőként érezte magát.

Most megnézheted, hogy mennyire szexi lett Liptai Claudia, Tatár Csilla és Ábel Anita fotósorozata!

Hozzászólások