Fotók – Megrázó pillanatokat élt át Curtis

Ez lett a kemény rapper szívügye

2015/08/15

A sokat próbált rapper most bebizonyította, hogy igazán érző szívű. Curtis beteg gyerekeknél járt, és könnyekig hatódott.

Curtis kalandos, és sokszor botrányokkal teli életét megismerhette a nagyközönség nemrégiben megjelent könyvéből, a Csibész Bibliából. Mostani tettéből azonban kiderül, hogy a rapper nem csak a balhékban van benne, hanem a jó ügyeik is megdobogtatják a szívét. 

Curtis - Szívügy 3

Tegnap voltam a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjában, végig gombóc volt a torkomban és a könnyeimet nyeltem, amikor a kis betegekkel találkozhattam. Nagyon jó kedvezményezés mögé álltam, és szívügyem lesz a kis betegek sorsa. Először voltam náluk, de nem utoljára, ebben biztos vagyok. Egy kedves barátom által ismertem meg szervezetet, akinek a kislánya ugyanebben az intézményben gyógyult meg. Nagyon szeretem a kislányát, és nem lehetek eléggé hálás az intézménynek, hogy meggyógyították őt is” – mondta meghatottan az RC News-nak Curtis.

Curtis - Szívügy 1

Curtis számára annyira fontos volt a beteg gyerekeknél tett látogatás, hogy eldöntötte: a későbbiekben támogatni fogja gyógyulásukat.

Rendhagyó módon a lemezem hátulján nem “csak”szponzor logók fognak megjelenni, hanem a kezdeményezés logóját és számlaszámát is feltüntetem, ezzel is segítve a gyerekek további támogatását” – jelentette ki a rapper.

Curtis - Szívügy 4

Hozzászólások