Fotók nőkről, az orgazmus átélése közben

Elképesztő fotók a gyönyör pillanatáról

2016/09/13

Albert Pocej 10 éve dolgozik fotóművészként. Legutóbb egy különleges és szokatlan sorozatot készített nőkről, akik éppen eljutnak a csúcsra.

Pocej személyes kihívásnak vette ezen fotósorozat elkészítését. Mikor megkérdezték tőle, hogy született meg a projekt gondolata, és hogyan készítette a fotókat, így nyilatkozott: “Álmodtam erről az egészről. Amint felébredtem tudtam, hogy meg kell valósítanom. Nagyon nehéz dolgom volt. Az első bonyodalom, amibe ütköztem a modellek felkutatása volt. Több nőnek is írtam, hirdettem. Sokaktól nemleges választ kaptam, mások még csak vissza sem írtak. Tisztában voltam vele, hogy nem lesz egyszerű, hiszen a nőkről mindenki tudja, hogy  többnyire szégyenlősek ilyen helyzetben.”

A projektben 15 bátor nő vett részt. A fotós segített ellazulni a hölgyeknek azzal, hogy nem közvetlen a kamera előtt kellett szerepeljenek. Time-lapse felvétellel készültek a képek. A megörökített pillanatok valóságosak. A nők igazi orgazmust élnek át, semmi mű nincs a képeken. Pocej nem akarta, hogy egy közhely legyen az egész műalkotás, ezért tényleges kielégülést kellett rögzíteni. A klisék unalmasak, és az emberek nem gondolkoznak el rajta, Pocej viszont szereti megdolgoztatni az emberek képzeletét.

Minden ember más, éppen ezért mindenki máshogy éli meg a gyönyört. A fotós a szépséget és a szexualitást kiválóan ötvözte, így születtek meg a különleges művészi fotók. 

Hozzászólások