Fotók – Ő a világ legcukibb hercegnője

Friss képek készültek a kis Charlotte-ról

2015/11/30

Hónapokkal a születése után végre bemutatkozott a brit királyi család legfiatalabb tagja! Vigyázat, cukiságveszély!

Eddig azt hittük, hogy György hercegnél aranyosabb uralkodó csemete nem létezik, most azonban bemutatkozott kishúga, az ennivalóan édes Charlotte hercegnő, és letarolta az internetet.

Katalin és Vilmos kislányáról eddig egyetlen egyszer láthattunk képeket, amikor családi körben megkeresztelték. Azóta a kishercegnő körül hatalmas volt a titkolózás, egyetlen fotó sem jelent meg róla, és míg bátyja néha fel-feltűnt szülei körül, Charlotte a háttérben maradt.

Most végre lehullt a lepel arról, hogy is néz ki a legfiatalabb hercegnő, hiszen a brit uralkodói család hivatalos Facebook oldalán jelentek meg képek róla – méghozzá nem is akármilyenek: Charlotte gyönyörűbb, mint bárki gondolta volna.

The latest pictures of Princess Charlotte, taken by her mother, The Duchess of Cambridge, in early November at their home in Norfolk.

Szerző: The British Monarchy2015. november 29.

„A herceg és a hercegnő boldogan osztja meg ezeket a fotókat Charlotta hercegnőről. A képek Norfolkban készültek november közepén. A hercegi pár továbbra is örömmel fogadja a kedves üzeneteket a világ minden tájáról, és remélik, hogy mindenki ugyanannyira örül a képeknek, mint amennyire ők” – írták a cuki fotókhoz, melyeket anyukája, Katalin hercegnő készített a kislányáról.

The latest pictures of Princess Charlotte, taken by her mother, The Duchess of Cambridge, in early November at their home in Norfolk.

Szerző: The British Monarchy2015. november 29.

Nem kérdés, György herceg és Charlotte hercegnő nagyon hasonlítanak egymásra,  és mindketten örököltek egy kicsit anyukájuk és apukájuk külsejéből  is.

Hozzászólások