Fotók! – Ördög Nóra féktelenül bulizott

Imád együtt lenni régi barátaival

2015/06/24

Ördög Nóra hazánk egyik legkeresettebb és legsikeresebb műsorvezetője, az ismertség mégsem változtatta meg: ugyanúgy bulizik a barátnőivel, mint régen.

Nagyon csajos, nagyon vidám, nagyon ember – így lehetne jellemezni azokat a képeket, amelyeket Nánási Pál készített feleségéről és barátnőiről a Hot magazin fotózására. A képek magukért beszélnek: látszik, hogy Ördög Nóra ugyanaz a csaj, aki régen volt, a hírnév mit sem változtatott azon, ahogy a barátaival viselkedik.

„A kulcsszó az énidő. Amikor a barátnőimmel vagyok, az az abszolút feltöltődés számomra. Ha megkérdezik, mennyire változtatott meg az, hogy ismertté váltam, akkor azt mondom, én ugyanannak a mórahalmi lánynak érzem magam. Persze sok minden valóban más lett. Az életmódom értelemszerűen megváltozott azzal, hogy férjhez mentem. Egy csomó dologban alakultam, de a baráti köröm továbbra is odaköt Szegedhez és Mórahalomhoz. Ezek között a csajok között egyáltalán nem vagyok központi figura, nem lógok ki a sorból. Egy vagyok a sok közül, mellettük az tudtam maradni, aki annak idején voltam: egy vidéki lány” – vallotta be a magazinnak Nóra.

ordog nora3
Nóra ugyanannak a vidéki lánynak érzi magát

Persze nem csak a munkája, de a családja miatt is sokkal kevesebb ideje van a műsorvezetőnek, aki immár kétszeres anyuka.

„Hiányzik, hogy kicsit többet lehessünk együtt, sokat szoktunk nosztalgiázni. Jó a csapat; sokat ad, hogy ők vannak. A beszélgetéseket mindig onnan tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk. Még ha ki is estünk ebből a fajta életmódból, mert a hangsúlyok kicsit eltolódtak, akkor is tudom, hogy ha öt év múlva el fogunk menni egy hosszú hétvégére, az olyan lesz, mintha semmi sem történt volna közben – tette hozzá Ördög Nóra.

Hogy hogy bulizik Nóra a barátnőivel, megnézheted ITT!

Olvass még Ördög Nóráról!

Hozzászólások