Fotók! – Ördög Nóri extravagáns outfitjei

Szavazz, neked melyik tetszik a legjobban!

2014/12/01

A Rising Star műsorvezetője eddig még nem tudott úgy felöltözni, hogy ne támadták volna outfitje miatt rosszakarói. Szerintünk azonban egyáltalán nem kell szégyenkeznie öltözéke miatt. Most összegyűjtöttük nektek Ördög Nóri elképesztő ruhakölteményeit.

Öltözéke miatt érte negatív kritika a Rising Star műsorvezetőjét, és stylistját, akit azzal vádoltak, hogy biztosan gyűlöli Ördög Nórát. Holdampf Linda, stylist elárulta, közösen válogatják ki a ruhákat, amiket elhoznak a kamerapróbákra is, hogy a kreatív producerrel és a főszerkesztővel együtt eldönthessék, melyik lesz a legjobb a vasárnapi show-ra. Ördög Nóra stylistja védelmére kelt, hiszen úgy gondolja, elég nehéz ízlésről és stílusról vitatkozni. Ráadásul rengeteg szempontnak kell megfelelnie öltözékének. Ilyen például a naptár – halottak napja vagy karácsony környékén egyértelmű, hogy külön oda kell figyelnie arra, mit visel a kamerák előtt. – számoltunk be korábban a „problémáról”.

Azóta egyéb kritika is érte a csinos műsorvezetőt, aki Angyalműhely blogbejegyzésében reagált két héttel ezelőtt a negatív beszólásokra: „Hogy vasárnap este úgy néztem ki, mint egy kirúgott matektanár? Oké, aláírom, hogy aznap megosztó volt a stílusom, de soha ne legyen rosszabb! Külön-külön a frizura és a ruha is tetszett, együtt talán nem működött, vannak ilyen napok is. De kinél nem? És csak a tisztánlátás kedvéért, pontosan ugyanazok az emberek vannak most is velem (fodrász, sminkes, stylist), mint akik az RTL-nél voltak. Nagyon szeretem őket, és ők is engem. Remélem…;-)”

Nézzétek meg összeállításunkat és döntsétek el, nektek melyik volt a kedvenc Nóri-szettetek a Rising Star eddigi adásai közül!

Hozzászólások