Fotók – Óriásplakáton Cristiano Ronaldo tökéletes teste

2014/08/04

Cristiano Ronaldo ismét tűzbe hozta a hölgyek szívét, hiszen piacra dobta legújabb alsónadrág kollekcióját, melynek kampányához saját maga vállalta el a reklámarc szerepét. A szexi sorozat képeit több országban a házfalakra vetítik, ami garantáltan okoz majd néhány közúti balesetet.

Cristiano Ronaldo nem tétlenkedik: a sikertelen világbajnokság után visszatér a focipályára, na meg a boltok polcaira is újabb, sorban a második alsónadrág kollekciójával. A kampányhoz természetesen nem kellett sokáig keresnie a tökéletes modellt: ő maga mutatja be a darabokat, és ezzel biztosan számos hölgy szívét megdobogtatja majd.

Nagyon büszke vagyok, hogy immár a második kollekcióm került a piacra. Azt akartam, hogy ez a kampány engem tükrözzön és az embereket is szórakoztassa, meglepje egy kicsit. Ezért a kollekció képeit óriásplakátokként vetítik majd ki házak falára hét nagyvárosban, hiszen a hetes a mezszámom is” – mesélte a 29 éves portugál sztár.

Nézd meg a lélegzetelállító képeket!

A világ egyik legsikeresebb sportolóját sokan a legbeképzeltebb embereknek is tartják: saját, CR7 névre keresztelt alsónadrág kollekciója mellett állítólag a Madrid környékén található, hét hálószobás villájában az ablakok, a bútorok és még a konyhai felszerelések is a CR7 jelzésekkel vannak ellátva. Ronaldo talán egyik leghíresebb mondata is megmutatja egóját: „Az emberek féltékenyek rám – gazdag vagyok, jóképű és remek játékos”.

A tökéletes testű focista képei biztosan nagy felfordulást okoznak majd a nagyvárosok, köztük London, New York, Párizs, Milanó és Madrid utcáin.

Hozzászólások