Fotók – Őt csókolja Alföldi Róbert és Majka!

Kiderült, ki az eddig titkolt szerelem!

2015/04/28

Fény derült a titokra: ugyanazt szereti, sőt, ugyanazt csókolja Alföldi Róbert, Majka, Fluor Tomi, Tóth Gabi, Jakabos Zsuzsa és Radics Gigi! Vajon ki a nagy ő?

A Coca-Cola híres palackja 2015-ben ünnepli a 100. születésnapját és most Magyarország ikonjai is vele ünnepelnek. A „Kiss Happiness” kampány hazai hírességek részvételével folytatódik tovább, akiket Marilyn Monroe-hoz és Elivis Presley-hez hasonlóan megcsókol a Coca-Cola legendás kontúrpalackja.

Alföldi Róbert

A régi idők nagyjainak fotói mellett Magyarországon hazai hírességek és zenei ikonok mutatják meg ezt a csókot a „Kiss Happiness” elnevezésű kampányban. Alföldi Róbert, Majka, Radics Gigi, Tóth Gabi, Jakabos Zsuzsa és Fluor Tomi lesznek a kampány arcai, akiket májustól óriásplakátokon és magazinok lapjain láthatunk majd abban a nagyon különleges pillanatban, amikor megcsókolja őket a legendás Coca-Cola palack.

Majka

Alföldi Róbert, Majka, Radics Gigi, Tóth Gabi, Jakabos Zsuzsa és Fluor Tomi fotói a napokban készültek, a kamera másik oldalán Éder Krisztián divat- és portréfotós állt. Éder Krisztián 2014-ben elnyerte a Fashion Awards Hungary – Az év divatfotósa díját, számos magyar hírességet fotózott és több képét láthattuk már a legnagyobb hazai női magazinok lapjain is.

Tóth Gabi

Nagy örömmel fogadtam el a Coca-Cola felkérését a magyar ikonok és a legendás palack csókjainak megörökítésére. Jó volt ezzel a csapattal együtt dolgozni, élveztük a közös munkát és bízom benne, hogy a végeredmény mindenki tetszését elnyeri majd” – mondta Éder Krisztián, fotográfus.

Fluor Tomi

A magyar ikonok mindegyike lelkesen beszélt a Coca-Cola kampányáról a fotózás közben készült rövid videókban. Alföldi Róbert szerint csak az válhat ikonná, aki önazonos, hiteles, mindig ugyanazt a minőséget, mélységet nyújtja közönségének. Flour Tomi az Animal Cannibalshöz hasonlóan úgy gondolja, hogy a sikerhez három dolog kell: tehetség, kitartás és szerencse.

De egyébként leginkább a munkában hiszek, ha sokat belefektet az ember, akkor az visszajön, és ha szívből csinálja és őszintén, akkor azt észreveszik az emberek” – tette hozzá Flour.

Jakabos Zsuzsa

Jakabos Zsuzsa úgy gondolja, hogy sokat és alázattal kell dolgozni a sikerért.

Nekem most a legfőbb hajtóerő a riói olimpia, de ahhoz, hogy mindennap kétszer beugorjak a vízbe naponta  más-más motivációt kell találnom, hogy elérjem a főcélomat”- tette hozzá Zsuzsa, akit stílusosan fürdőruhában egy uszodában fényképeztek. Az Amerika-rajongó Majka szerint világmárkához tartozni jó dolog, mert egy ilyen együttműködés már önmagában megtiszteltetés és azt is jelenti, hogy tudsz valamit vagy jelentesz valamit az embereknek.

Radics Gigi

Radics Gigi, akit egy menő budapesti lakásban, hófehér ruhában fotóztak, a videóban elmondta, hogy az válik ikonná, aki megőrzi belső értékeit és önmagát tudja adni. Tóth Gabi most hosszú barna frizurával állt Éder Krisztián kamerája elé. Nagyon pozitív üzenettel zárta a kisfilmjét: nemcsak egy valami felé kell haladnunk, hanem minden apró dolgot fel kell szedni és értékelni kell az életünkben.

Hozzászólások