Fotók – Rubint Réka két új bombázóval erősít

Bizonyítani akar a sztáranyuka

2015/03/04

Új fitnesz DVD-t forgat Rubint Réka, ezúttal azonban nem egyedül feszít majd a képernyőn, hanem kislányával, Larával és unokahúgával, Rubint Rellával.

A fitneszkirálynő azért döntött úgy, hogy a két leányzót is beállítja maga mellé, mert szerette volna megmutatni az embereknek, hogy edzései nem csak a profik számára teljesíthetők, hiszen vannak kezdők és középhaladók, akik szintén szívesen választják az ő tornáját.

Szerettem volna megújulni és maradandót alkotni, hogy az új DVD ne csak azoknak szóljon, akikkel eddig is együtt edzettem, hanem gyermekeinknek és a felnövekvő ‘utánpótlásnak’, a tinédzser korosztálynak, valamint azoknak a kezdőknek is, akik eddig tornáim erőssége és intenzitása miatt esetleg nem mertek belevágni a velem való közös edzésbe. A DVD rengeteg új és kíméletlen, szuper hatékony gyakorlatsorból fog állni, mellettem Lara fogja mutatni a gyerekeknek és kezdőknek szánt verziót, Rella a középhaladókat, tőlem pedig azt kapjátok, amit már megszokhattatok!” – írta Rubint Réka a Facebook oldalán.

Rubint Réka és a lányok 2
Rubint Réka és a lányok (fotók: Facebook)

Rella és Lara láthatóan nagyon jó választás, hiszen mindketten gyönyörű lányok, akik méltán szerepelhetnek egy fitneszvideón. Réka elárulta, hogy kislánya számára ugyan nem az aerobic mozgás a nyerő, de szívesen vállalta el a közös forgatást.

Rubint Réka tavaly nem adott ki fitneszvideót, ennek pedig éppen az volt az oka, hogy valami egészen új dologgal szerette volna meglepni rajongóit – így kerül egy DVD-re kislányával.

Rubint Réka és a lányok 1

Hozzászólások