Fotók – Sarka Kata bombázóként nyaralt és ünnepelt

Szerelmes üzenetekkel köszöntötték egymást

2014/08/17

Sarka Kata minden eddiginél jobb formában van. A ciprusi nyaralásukon készült bikinis képeknél semmi sem bizonyítja ezt jobban. Hajdú Péter boldog lehet párja mellett, akivel épp tegnap ünnepelték házassági évfordulójukat.

Az imént posztolta Sarka Kata, hogy véget ért számukra a nagy nyaralás; a család Cipruson töltött egy hetet. A vakáció épp egybe esett házassági évfordulójukkal, amit szívhez szóló szerelmi vallomásokkal tűzdeltek, és kettesben romantikáztak. A sztárpár érezhetően fülig szerelmes egymásba, Hajdú Péter alig győzött hangot adni érzelmeinek a közösségi oldalon.

“Pontosan hat évvel ezelőtt, 2008. augusztus 16-án, a Szent István Bazilikában házasodtunk össze. Azóta két csodálatos gyermekkel ajándékozott meg és életem legszebb 6 évét töltöttük együtt. Nagyon sok boldog évet kívánok magunknak! Szeretlek Kata!” – írta Hajdú.

“Csak lebegünk, szerelmesen lebegünk a tengeren:) Álomszép házassági évforduló” – posztolta egy másik fotóhoz.

Sarka Kata sem hagyta szavak nélkül a fontos ünnepnapot: „Kimondtuk mindketten az igent, és életem legjobb döntése volt! Azóta eltelt 6 év, van két csodálatos gyerekünk és harmonikus házasságban élünk! Hálás vagyok a Jóistennek azért, hogy ilyen életünk lehet!”

Nézd meg, hogyan nyaraltak és ünnepeltek Katáék!

A sztáranyuka többször megmutatta bomba alakját, a bikinis fotók láttán mindenki elismerően megjegyezheti: Kata két gyermek után is olyan csinos és bájos, mint egy tizenéves.

Hozzászólások