Fotók! – Szabó Zsófi lebukott

Nem Istenes Bence az igazi?

2014/10/28

Legutóbb Aurelióval, előtte pedig Istenes Bencével hozták hírbe a műsorvezetőt. Most azonban egy harmadik személy oldalán sétálgatott Szabó Zsófi vasárnap este.

Sok mindenen kellett keresztül mennie az egykori színésznőnek az utóbbi időben. A Jóban Rosszban producerével botrányosan alakult szerelme, amit a családi tragédia követett, ami az egész országot megrázta. Ezek után idő kellett, mire Szabó Zsófi újra önmagára talált.

Hetekkel ezelőtt kibukott a hír, miszerint a szőke szépség átigazol az RTL Klubhoz, de úgy tűnik jól tette. Állítólag a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor idei évada nem kevés bevételt jelentett a számára, viszont nemcsak emiatt érte meg csatornát váltania. Szombat este az X-Faktorban debütált élő adásban a csinos műsorvezető. Habár korábban még nem csinált ilyet, és valószínűleg nagyon izgult a műsor előtt és alatt, egyáltalán nem látszott rajta, sőt teljesen magabiztosnak tűnt Istenes Bence oldalán.

Úgy tűnik, karrierje mellett, magánélete is egyenesbe jön. Azok után, hogy hírbe hozták műsorvezető-, majd versenytársával, egy harmadik személlyel kapták lencsevégre Zsófit vasárnap. A Blikk szemfüles olvasó-riportere szúrta ki, amint egy negyvenes férfivel sétálgat kézen fogva a bevásárlóközpontban.

szabozsofi4

„Vasárnap sikerült lencsevégre kapnom Szabó Zsófit egy ismeretlen, 40 év körüli férfival, amint a MOM Parkban sétálgattak és vásárolgattak kézen fogva. Zsófi és a férfi láthatóan jól érezte magát a másik társaságában, végig ölelkeztek, de a színésznő igyekezett eltakarni az arcát az emberek elől” – árulta el a lesifotós.

szabozsofi5

A lap természetesen felkereste Zsófit is, aki így nyilatkozott partneréről: „Egy nagyon kedves ismerősöm, sőt barátom az illető. Régen nem találkoztunk már, természetes, hogy örültünk egymásnak.”

Hozzászólások