Fotók – Szexi rúdtáncos lett a sztáranyuka

Mindent bevet

2015/10/07

Szexi mozgásformát próbált ki Ada: a népszerű műsorvezető rúdtáncosnőnek állt!

A rúdtánc egyre népszerűbb sport hazánkban is, ami nem csak jól megdolgoztatja az izmokat és bombaformát csinál néhány edzés után, nagyon szexi is! Egyre több sztár is kipróbálja a rúdtáncot, nemrégen Ada járt egy teremben.

Ahogy megláttuk a képeket, azonnal tátva maradt a szánk: a csinos anyuka úgy mozgott a rúdon, mintha egész életében ezt csinálta volna, pedig csak az első edzése volt. Nem csak nagyon ügyes, de nagyon szexi is volt a gyakorlatok alatt, amit szerencsére a Facebookon is megosztott rajongóival.

„Ada ma nálunk edzett, ráadásul nagyon ügyes volt! Mint kiderítettük ritmikus gimnasztikázott gyerekkorában! De vajon minek köszönheti gyönyörű alakját?” – írta ki a rajongói oldalára az a budai fitneszterem, ahol Ada ma gyakorolt.

Első rúdfitness órám󾌳☺#rudfitness #artpole #poledance #polefitness

Posted by Pintér Adrienn Ada on 2015. október 6.

A csinos műsorvezetőn jól látszik, hogy nagyon sokat sportol, hiszen tökéletesen kidolgozott a teste, ráadásul a nehezebbnek tűnő feladatokat is játszi könnyedséggel oldotta meg. Az már csak hab a tortán, hogy a rúdfitnesztől nem csak izmos lesz, de könnyedén elcsavarja a pasik fejét is ezekkel a szexi mozdulatokkal.

Nem Ada az egyetlen hazai híresség, aki elcsábult a rúdfitnesz iránt: nemrég Bódi Sylvi ismerkedett meg a sporttal, és úgy tűnt, neki is nagyon bejött a szexi és hatékony formája a zsírégetésnek.

Hozzászólások