Fotók – Sztárdömping a Teen Choice Awards kékszőnyegén

Tarolt a One Direction

2014/08/11

Igazi sztárparádé kísérte a Teen Choice Awards hivatalos díjátadó gáláját: mindenki a “kék színű vörösszőnyegre” lépett, aki számít Hollywoodban. Az idei évben az angol fiúbanda, a One Direction lett az abszolút befutó, ők ugyanis 10 díjat vihettek haza.

A Teen Choice Awards az egyik legfontosabb tini díj, amelyet a 13 és 19 év közötti fiatalok szavazatai alapján kapnak meg az arra érdemesek. A díjátadó gála természetesen igazi vörösszőnyeges esemény, ahol a sztárok egy kék szőnyegen vonulhatnak végig. A legjobb teljesítményt nyújtott zenészeket, színészeket, sportolókat és divatdiktátorokat egy embernagyságú szörfdeszkával jutalmazzák. A gálára természetesen nem csak a jelöltek, hanem a sztárvilág krémje is hivatalos.

Az idei rendezvény legnagyobb nyertese mindenképpen a One Direction volt, hiszen 10 díjat zsebeltek be: ők lettek többek között a legjobb banda, ők írták a legmeghatóbb szakítós dalt, a legromantikusabb szerelmes dalt, övék volt a legjobb nyári koncertturné és egyik tagjuk, Harry Styles büszkélkedhet a legédesebb mosollyal is. Sajnos a fiúk nem tudtak részt venni a díjátadón, így egy videoüzenettel kedveskedtek a rajongóiknak.

Nézd meg a díjátadó képeit!

Egy másik angol, Cher Lloyd is kitüntetést kapott, méghozzá az amerikai X-Faktor zsűritagjával, Demi Lovato-val készített közös daluknak köszönhetően, hiszen a Really Don’t Care lett a nyár zenéje. Ed Sheeran kapta a legjobb férfi művésznek és a legjobb férfi énekesnek járó díjakat, Calvin Harrist pedig a legjobb elektronikus zenésznek kiáltották ki.

Az eseményen részt vett Kim Kardashian is, aki a legjobb valóságshow díját vehette át a K, mint Kardashian című reality show-nak köszönhetően. A legjobb instagrammer Miley Cyrus lett, a legjobb tv-vsorozat a már hazánkban is látható Pretty Little Liars, azaz a Hazug csajok társasága lett. A Vámpírnaplók két főszereplője, Nina Dobrev és Ian Somerhalder kapták a legtöbb szavazatot fantasy sorozat kategóriában, a legjobb film díját pedig A beavatott nyerte el.

A gála a díjak átadásán túl természetesen a ruhakölteményekről is szólt: Taylor Swift egy igazán nyári, csajos, mentaszínű kétrészes ruhában vonult a kékszőnyegre, Kim Kardashian zebramintás, míg Hilary Duff bőrből készült fekete szoknyát viselt. Selena Gomez ezúttal a férfias stílus mellett döntött, és egy fekete szmoking-ruhában jelent meg, metál magassarkúval kiegészítve.

Hozzászólások