Fotók – Szuper átalakulásokkal indult a Sztárban sztár

Beszólások és tökéletes maszkok az első adásban

2014/09/08

Völgyi Zsuzsi távozott a Sztárban sztár második szériájának első adásából. Keresztes Ildikó tökéletesen hozta Madonnát, Dukai Regina mellszőrzetet növesztett a Bon Jovi szerep kedvéért, ByAlex pedig fel sem lépett, mégis erős kritikát kapott a zsűritől.

Vasárnap este ismét útnak indult a Sztárban sztár, a TV2 egyedülálló szuperprodukciója, amelyben ismert hazai sztárok bújnak ikonikus énekesek bőrébe. A nagysikerű első évad után ismét magas színvonalú átváltozásoknak lehettek tanúi a nézők.

A második évad csapatát erősítő Dukai Regina nagyon izgult az adás előtt, mert veszélyes mutatvánnyal készült az átváltozásra: egy kötélen repült a színpad felett. Úgy tűnik, a modell sikeresen vette az első akadályt, és Bon Jovi alakítása elnyerte a zsűri tetszését – olyannyira, hogy Majka meg is jegyezte: bozontos szőke hajával leginkább feleségére, Dundikára hasonlít.

Aki Keresztes Ildikót az X-Faktorból úgy ismerte meg, mint érzékeny lelkű mentoranyát, annak nagy meglepetést okozott az énekesnő vagány Madonna alakítása. A Hang Up című szám vidóklipjét idéző színpadképben Ildikó pink tornadresszben spárgázott, és fiatal kolléganőit megszégyenítő szexi mozdulatokat mutatott be egy retró magnón. A merész produkciót a zsűri férfitagjai tátott szájjal lesték, még Liptai Claudiának is elállt a lélegzete.

Nézd meg a Sztárban sztár legemlékezetesebb pillanatait!

Kevésbé tetszett a nézőknek Völgyi Zsuzsi színpadi produkciója, aki Samatha Fox bőrébe bújva leginkább forró hangulatú táncával és szexi mozdulataival kívánt hatást elérni. „A produkciónál a nyögdécselésekkel nagyobb gondom volt, mint például a táncmozdulatokkal… Senki felé nincs elszámolni valóm. A produkcióval a célom az volt, hogy minden, otthon és a stúdióban ülő férfi látóidegét kielégítsem– nyilatkozta Zsuzsi a Blikknek.

Pál Dénes átalakulása olyan jól sikerült, hogy nem csak ByeAley rekedtes hangját hozta szinte a megszólalásig eredetien, de még a fülét is kilyukasztotta, hogy a hipszter külső tökéletes legyen. Az énekes Kedvesem című dala szakasztott olyan volt, mint az eredeti, és bár Alex örült, hogy Dénes az ő dalát énekelte, a zsűri cinikus megjegyzéseit a dalszövegre nem hagyhatta szó nélkül, Facebook oldalán üzent Liptai Claudiának.

„Gratulálok a tévé2 sztárban sztár zsűrijének, hogy cinikusan (ámbár óvatosan) oltogatják a Kedvesem dalt, meg engem. Vállalás volt Dénestől, hogy előadta, mert én tudtam, hogy ezek az arcok pont így fognak reagálni rá: bután, nevetgélve… Klaudiának üzenem, hogy az az ember, akit farkasok neveltek különleges, erős személyiség, akinek nincs szüksége egyetlen emberi lényre sem ahhoz, hogy megálljon a lábán a legzordabb viszontagságok közepette is. (Ajánlom a verseskötetek olvasgatását… segítenek a metaforák megszokásában…)” – írta Alex.

Fotók: TV2.hu

Hozzászólások