Fotók – Tényleg meghízott Sarka Kata?

Ide vezet a palacsintázás

2014/08/28

Sarka Kata nem fogta vissza magát a nyaralás során, és meglátszik alakján, hogy sok palacsintát és lángost evett. A sztáranyuka négy kilót szedett fel.

Rajongói biztosan nem veszik észre a súlygyarapodást, ám ha mégis, csak azért, mert Sarka Kata még jobban néz ki, mint pár hete. Korábban ugyanis már azt mondták rá, hogy túlságosan sovány, de a nyári habzsolás után kicsit kerekebbnek és nagyon jól érzi magát.

Másfél hónapot szüneteltettem a diétát és olyan ételeket ettem, amiket már nem is emlékeztem, hogy utoljára mikor. Jaj, annyira jólesett, egyáltalán nem bántam meg! Nem volt bűntudatom a finom falatok után, mert így is jól éreztem magam a bőrömben” – mondta a Borsnak Sarka Kata.

Nézd meg, tényleg látszanak Katán a plusz kilók?

A sztáranyuka jó ideje kínosan ügyel alakjára, napi rendszerességgel edz, hogy kiváló formában legyen. Második gyermeke után volt rajta súlyfelesleg, egy idő után drasztikus diétába kezdett, ami miatt kórházba is került. Most már végletes megoldásokban nem gondolkodik, a gyakori mozgásban és a visszafogott étkezésben hisz, de a nyaralás óta a bűnözés megmaradt.

Négy kilót híztam, még soha nem éreztem ilyen jól magam a bőrömben. Be kell látnom, hogy túlságosan lefogytam az utóbbi időben, ami miatt az edzésekkel sem tudtam már úgy formálni az alakomat, ahogy szerettem volna. Most, hogy kicsit kigömbölyödtem, szerintem formásabb lettem, és a sok mozgásnak is nagyobb eredménye van. Pont egy hete kezdtem újra a sportolást, mindennap járok konditerembe munka előtt, után vagy ebédszünetben. Egy órát szoktam kardiózni vagy súlyzózni. A lángost ugyan már kihagyom az étrendemből, de a palacsintáról nem tudtam lemondani” – árulta el Kata

Hozzászólások