Fotózd le az élményeid!

Mondjuk azt nem hisszük, hogy a leves finomabb lesz tőle

2016/06/10

Lássuk be, fotózkodni mindenki szeret, bár buli után másnap visszanézni nem mindig jó ötlet. De nincs is ezzel a mániával semmi baj, sőt!

Mindannyian így vagy úgy, de szeretünk az aktuális élményeinkről fotókat készíteni. Lehet, hogy nem mindenki posztolja Facebookon a képeit, de én például szeretem ezeket megosztani a barátaimmal.

És el kell fogadnunk, hogy olyan is van, aki egyáltalán nem fotózza le az élményeit. A WC-zés is élmény lehet, ez igaz, de… Na jó, ezt hagyjuk. Szóval amiért ezt felhoztam, mármint a fotó dolgot, az az, hogy tanulók egy csoportja azt állítja, hogy azok akik lefotózzák, mit esznek, hol buliznak vagy merre kirándulnak, azok sokkal jobban élvezik az aktuális pillanatot.

A kutatás szerint azok, akik megörökítik az éppen velük történő pillanatot, az élmény élvezetének egy magasabb szintjére kerülnek. Nyilván ha selfie bajnok vagy, mint Kim Kardashian, persze, hogy örülsz egy olyan élménynek ha talizol Hilary Clinton nagyságú személyekkel.

Ezt meggyőződésem szerint nem lehet felmérni, bár ha magamból indulok ki, akkor ez érvényes! Fotózzátok le amit átéltek! Egyrészt jó lesz évek múlva visszanézni, másrészt oszd meg Facebookon, hogy mi is jót röhöghessünk!

Jó hétvégét mindenkinek!

Hozzászólások