Főzzünk szerelmet!

Konyhai romantika egy boldogságterapeutával

2016/01/26

A Miele Főzőiskola páros konyhai szórakozásra hívja az érdeklődőket! És mi lehetne kellemesebb Valentin-napi program egy kis közös főzésnél, finom vacsoránál? 

received_2491012060986581

Főzni jó, a párunkkal együtt főzni pedig még jobb! Összekészíteni a hozzávalókat, közben beszélgetni, bolondozni, nevetni. Ugye milyen jól hangzik? Nos, a Miele Főzőiskola most a tizenkilencre is lapot húz, és megáll huszonegynél: Valentin-napi szerelemkonyhát szervez Babiczky-Pfliegel Dórával és Légrádi Ildikó boldogságterapeutával!

iStock_000056390816_Small

Egy jó vacsora némi afrodiziákummal megbolondítva, egy üveg jó bor, és a boldogság kék madara máris a kalitka rácsait döngeti, hogy kitörhessen. A kulcs pedig nálunk van, csak meg kell keresni. Légárdi Ildikó boldogságterapeuta és párkapcsolati tanácsadó ebben nyújt nekünk segítséget. Így pedig, ha igazán akarjuk, életünk egyik legkellemesebb Valentin-napját tölthetjük a párunkkal. És ezt persze mindannyian igazán akarjuk, nemde? 

A szerelemkonyhának a Miele Főzőiskola AlsóTörökvész úti épülete ad helyet február 12-én. Ne habozz hát, foglalj jegyet most, és lepd meg párodat egy szokatlan, de annál élvezetesebb és romantikusabb vacsorával!

További részletek ITT!

Hozzászólások