Frei Tamás még mindig retteg a maffiától?

Nincs biztonságban az élete

2015/11/16

Frei Tamás 2001-ben készített botrányt kavaró riportot a maffiáról, és most elárulta: az élete még mindig nincs biztonságban.

Óriási botrányt kavart 2001-ben Frei Tamás riportja, amely az orosz maffiáról és annak működéséről, kapcsolatairól szólt. A riporter a műsorban egy bérgyilkosnak tette fel a kérdést: mennyiért ölné meg az akkori magyar miniszterelnököt, aki éppenséggel Orbán Viktor volt.

Néhány héttel később a bérgyilkos feltűnt egy televíziós vetélkedőben, ami miatt Frei Tamást azzal gyanúsították, hogy egy színésszel játszatta el a szerepet.

„Azt mondom, hogy nem lehet olyan szinten elbizakodva egy riporter, hogy azt higgye: még az alvilággal is tud úgy alkut kötni, hogy ő jöjjön ki jól belőle – mondta titokzatosan Frei Tamás az Összezárva Friderikusszal tegnapi adásában.

A riporter próbált témát váltani, és azt is elárulta, hogy miért:

„Nem kínos e a téma, de nem tudok biztonságosan beszélni erről. Hibáztam, mert azt hittem, hogy az alvilággal tudok olyan alkut kötni, hogy szerencsém lesz. Az érintettek közül mindenki él még – tette hozzá Frei Tamás.

 

Hozzászólások