Friderikusz: Berki Krisztián az első self-made man

Nem csoda, hogy Mazsit is megkörnyékezik a brandek!

2018/04/20

Berki Krisztián és Katona Renáta Mazsi szerelme különleges több okból is. Mindketten sikeresek, Mazsit pedig egyre több márka keresi fel!

Berki Krisztián, Katona Renáta Mazsi és Jack a francia bulldog igazi Instagram-sztár család. Berki a hazai celebvilág legmeghatározóbb alakja, de lassan féltheti a posztját szerelmétől Mazsitól, ugyanis egyre több márka keresi fel a fiatal üzletasszonyt együttműködéssel kapcsolatban. Emellett a követői száma is napról napra növekszik. Sőt, Berki Jack, közös kutyusuk is egyre több megkeresést kap!

FullSizeRender-3

Megkérdeztük Mazsit, hogy milyen cégek keresik fel és hogy kikkel működik szívesen együtt.

“Különböző ruházati cégek, szépségszalonok, -körmösök, kozmetikusok- napszemüvegeket árusító üzletek keresnek meg leginkább. Volt már arra is példa, hogy táplálékkiegészítős cégtől kaptam ajánlatot. A megkeresés után az első dolgom, mindig az, hogy átbeszélem Krisztiánnal a dolgokat, majd közösen döntünk. Minden ajánlatot meghallgatok, azonban sosem posztolnék vagy ajánlanék terméket csak azért, hogy reklámozzak. Kizárólag olyan termékekről posztolok, amit én magam is szívesen vásárolok/használok. Ahhoz mindig tartom magam, hogy szeretném megőrizni a saját stílusomat és annak jegyében együttműködni a cégekkel.”

FullSizeRender

Ha jól tudjuk már Jacknek is vannak szponzorai…

“Igen és egyre többen szeretnének együttműködni vele is! Rengeteg ajándékot kapott már, táplálékkiegészítőket, nyakörvet, stb.” IMG_0013

Berki Krisztián is nyilatkozott arról, mit szól mindehhez. 

“A lényeg annyi, hogy 1 millió forintért nem lesz korpás a hajunk, így a jövőben is kizárólag olyan cégekkel és termékekkel fogunk szerződést kötni, melyekkel teljesen tudunk azonosulni. Fontos, hogy mindig win-win helyzet alakuljon ki és meglegyen a lojalitás mindkét fél irányába.” 

FullSizeRender-2

 

Hozzászólások