Függetlenséget ünneplő sztárok

Hazafiság a celebvilágban

2014/07/06

Az Amerikai Egyesült Államok egyik szövetségi ünnepét (Függetlenség Napja) július 4-én tartják. Ezen a napon emlékeznek meg a Függetlenségi Nyilatkozat 1776-os kihirdetéséről, amelyben kinyilvánították hivatalos elszakadásukat Nagy-Britanniától.  A sztárok is fontosnak tartják ezt az évfordulót, ezért közösségi oldalaikra posztolt fotókkal üzentek rajongóiknak. Összegyűjtöttünk nektek néhányat a people magazin segítségével.

Khloé Kardashian csupa fül – így kívánt boldog július 4-ét rajongóinak az Instagramon a flitteres fejpántot viselő amerikai híresség. A 30 éves televíziós személyiség 2007-ben robbant be a köztudatba egy családi valóságshow keretében. Nővéreivel együtt a divatiparban tevékenykednek, 2012-ben pedig az amerikai X Faktor második évadának volt a társ házigazdája.

khloe-kardashian-495

Jewel és Ty Murray fiukkal az oldalukon úgy néznek ki, mint egy tökéletes család. Az énekesnő a Kolorádói parádén készült fotójukat osztotta meg rajongóival.

jewel-495

A feszülő bicepszeivel tisztelgő Zac Efron ezzel a fotóval kívánt boldog július 4-ét az Instagramon. A 27 éves színész és énekes, aki az egyik legnépszerűbb amerikai tini bálvány, úgy tűnik, most sem bízta a véletlenre sikerét.

zac-efron-495

Ha Zac Efron, akkor a nevet változtató Miley Cyrus sem maradhat ki a felsorolásból, aki úgy döntött, „Uncle Sam”-nek öltözik a Függetlenség Napja alkalmából.

miley-cyrus-495

Kelly Ripa gyerekkori képet posztolt, egy nagyon kedves üzenettel közösségi oldalára. Az amerikai talk show házigazdája édesanyjának kívánt ezúton is boldog július 4-ét, aki nélkül nem készülhetett volna el 40 évvel ezelőtt ez a fotó.

kelly-ripa-660

Ian Somerhalder, a Vámpír naplók sztárja erre kérte rajongóit: „Az eszünkkel és a szívünkkel harcoljunk, ne a fegyvereinkkel!”

ian-somerhalder-435

Mariah Carey ebben a lenge öltözékében kívánt boldog Függetlenség Napját rajongóinak, háttérben az Empire State Buildinggel.

mariah-carey-495

Lauren Conrad, a 28 éves televíziós személyiség, divattervező és író, július 4-én egy amerikai zászlós tortát posztolt a Függetlenség Napja alkalmából.

lauren-conrad-495

Lena Dunham, a kétszeres Golden Globe díjas amerikai színésznő, író, rendező és producer a csillagszórós selfie-vel üzent rajongóinak ebből az alkalomból.

lena-dunham-495

Vízipisztoly-harcra hívta ki követőit Usher július 4-e alkalmából. Az amerikai énekes egy medence partján ünnepelte a Függetlenség Napját barátai körében.

usher-495

Piros-fehér-kék színösszeállítással demonstrálta hazafiságát January Jones, az X-men: Az elsőkből is jól ismert színésznő.

january-jones-495

Hozzászólások