Fülelj: a pasi hangja elárulja, milyen az ágyban!

A férfias hang jó szexet jelent

2014/11/23

Nem csak arra érdemes odafigyelni, mit mond a férfi, hanem arra is, hogy hogyan mondja, kutatások alapján ugyanis a pasi hangja és szexuális étvágya között szoros kapcsolat van.

Amikor egy férfit meghallunk beszélni, előfordul, hogy azonnal odakapjuk a fejünket: nem feltétlenül azért, amit mondd, sokkal inkább a hangszíne üti meg a fülünket. Ez bizony nem véletlen, inkább ösztönös dolog, ugyanis azoknak a pasiknak, akiknek a hangját szexinek tartjuk, valószínűleg sokkal jobban teljesítenek az ágyban, korábban volt részük neki aktusban és több partnerrel büszkélkedhetnek, mint a kevésbé vonzó hangú társaik.

Minél szexibb a férfi hangja, annál jobb az ágyban
Minél szexibb a férfi hangja, annál jobb az ágyban

Egy kutatásban azt vizsgálták, hogy a hang és a teljesítmény között valóban létezik-e kapcsolat. A válasz egyértelműen igen volt: azoknak a férfiaknak, akiknek a hangját vonzóbbnak ítélték a nők, sokkal kimagaslóbb szexuális életük volt, mint társaiknak. Ráadásul ezeknek a férfiaknak szélesebb válluk, vagyis a nők számára vonzóbb testalkatuk is van. A kutatás végkövetkeztetése, hogy bár nem minden vonzó hangú férfi váltogatja gyakran partnereit, ha valaki nagyobb étvágyú az ágyban, arról a hangja is árulkodik!

Az eredmények nem véletlenek: a szexuális aktivitást, a férfias hangszínt és testalkatot egy hormon befolyásolja, méghozzá a tesztoszteron. Ez a hormon felelős minden nemi jegy kialakulásáért, ezért minél férfiasabb valaki hangja, annál fickósabb az ágyban!

Hölgyeim, mostantól érdemes jól kinyitni a füleket, ha egy kellemes éjszakára vágytok!

Hozzászólások