Fura humora van Ördög Nórinak

Ez valami áprilisi tréfa?

2015/04/01

Ördög Nórinak pikírt humora van, ez nyilvánvalóvá vált, amikor egy-két alkalommal kiosztotta Majkát a Rising Star során. Csípőből tudott visszaszólni a szabad szájú rappernek, néha még a levegő is megállt, annyira meglepte a műsorvezetőt kolléganője laza reakciója. Nem csoda, hogy új műsorában is szívesen adózik a humor oltárán.

A TV2 műsorvezetője iskolaigazgatóként debütál az újra képernyőre kerülő Az ének iskolájában, ahol Friderikusz Sándort váltja. A műsor most vasárnap kerül adásba, de a munkálatok már egy ideje folynak a háttérben. Ebben az időszakban választják ki a jelentkezők közül azokat a gyerekeket, akik a legtehetségesebbnek bizonyultak a felvételijük alapján. Ördög Nóri aktívan kiveszi részét a feladatokból, különböző bohóságokkal lepi meg a kicsiket, akik nem is számítanak érkezésükre. Testhezálló feladat ez a kétgyermekes anyukának, aki mióta vannak saját porontyai még könnyebben megtalálja a hangot a gyerekekkel.

Ördög Nóri4

Anyukaként önkéntelenül is előjönnek a saját élményeim a saját gyermekeimmel. Nagyon empatikus vagyok, és szeretném, ha szívesen fordulnának hozzám a kicsik, ha szükségét érzik” – árulta el a blikknek.

Ördög Nóri2

Nóriról köztudott, hogy szereti kivenni a részét a szervezkedésből, és egy egészen más oldaláról bemutatkozni a nézőknek. Mostanában sokkal felszabadultabb és lazább, mint eddig bármikor volt. Vicces és jópofa dolgokkal lepi meg a kiválasztott gyerekeket, a műsorvezető nem átall beöltözni hol tűzoltónak, hol mazsorettnek, vagy akár pizzafutárnak sem, aki elmondta, hogy minden esetben a srácok örömteli és sugárzó arcát látni jelenti számára a legnagyobb boldogságot.

Ördög Nóri

Hozzászólások