Furcsa fordulat Kasza Tibi életében

Az énekes váltásra kényszerült?

2015/07/03

A showman-énekes-dalszerző jelenleg nem látható a képernyőn és új dalt is régen adott már ki. Vajon ezért döntött úgy, hogy valami újba kezd? Kasza Tibi, az egykori Crystal együttes szerelmes és szívhez szóló dalait követően most komoly stílusváltáson ment keresztül.

Mondjuk azt rossz néven vennék, ha a jövőben Tibi úgy döntene, komoly, kimért és távolságtartó lesz, a jelenlegi humoros, csípős, csipkelődős stílussal ellentétben. A Kasza! című beszélgetős showműsor házigazdája imád viccet csinálni a dolgokból, a poénok alapját sokszor saját maga adja. Nincs ez másképp testi adottságainak kifigurázásával sem, legutóbb például dalt írt a tökéletes génekről.

Kasza Tibi legnagyobb vágya teljesült (fotó: TV2)

Kicsit ugyan más stílusban, mint amit eddig megszokhattunk tőle, könnyeket aligha csal a szemünkbe, de mosolyt az arcokra mindenképpen. Kasza Tibi rockosra vette a figurát, megkockáztatjuk, még egy kicsit rappel is a számában, amit egyébként a nappaliban rögzített, miközben új szenvedélyének, a dobolásnak hódol. Mindössze egy hónapja tanul a hangszeren játszani, de ehhez képest elég jól nyomja a showman. A képek és videók tanúsága szerint alap a jó hangulat, móka és kacagás. Lehet, hogy Tibi felkészül az ínséges időkre, ha úgy alakulna, mégsem indul újra a műsora?

A dalszöveg amolyan “kaszatibis” stílusban íródott, érezhető benne az önirónia és Kasza Tibi szívfájdalma testi adottságai miatt. Lábjegyzetként csak annyit írt hozzá: “Aki fogyózik, érteni fogja!”. Ezek szerint Kasza nem elégedett az alakjával és a dobolás mellett őrült fogyókúrába is kezdett?

Írtam egy nótát nektek, aki fogyózik érteni fogja :)))))Ha meghallgatod -1 kg :)))

Posted by Kasza Tibor on 2015. június 23.

Hozzászólások