Furcsa helyek, ahol a párok lebuktak szex közben

Elképesztő helyeken képesek szexelni a párok

2017/12/05

Vannak párok, akik egyszerűen nem bírnak magukkal ha rájuk tör a vágy. Azonban a nyilvános szexszel az a probléma, hogy nagyon egyszerű lebukni.

Kutatások zöme támasztja alá, hogy a párok azért élvezik a nyilvános szexet, mert hatalmas az izgalomfaktora, ami nem más, mint a lebukás. Mégis úgy gondoljuk, hogy azért vannak bizonyos határok, amit nem lépnek át a szexelni vágyók. Pedig de: csupa megtörtént eset következik. 

A bíróságon
Az a szenvedélyes olasz természet! Egy genovai bíróságon gyilkossági ügy tárgyalása zajlott éppen, amikor a bíró megkérte az ügyészt, hogy szakítsa meg a beszédét, ugyanis furcsa zajokat kezdett hallani. Kiderült, hogy a tárgyalóterem mögötti hivatali helyiségben két bírósági alkalmazott épp szexel – aminek ráadásul nemcsak a hangját lehetett így már kiválóan hallani, de a tejüveg ajtón át még valamennyire látszottak is. Az ügy további pikantériája, hogy egyikük házas volt… A tárgyalást elnapolták.

giphy

Rendőrautóban
Egy 2011-es texasi eset során a rendőrök drogügyben foganatosítottak utcai letartóztatást egy női díler és férfi vásárlója vonatkozásában. Miközben a rendőrségre szállították őket, egyszer csak azt kellett észrevenniük a rend buzgó őreinek, hogy a hátsó ülésen épp orális szexet gyakorol a nő a férfin. Mindezt úgy, hogy közben végig meg voltak bilincselve! Lehet, hogy épp ez indította be őket…?

Templom előtt
Az amerikai Salt Lake Cityben történt 2014 tavaszán, hogy a helyi rendőrök letartóztattak egy szexelő párt az egyik templom előtt. Hogy pontosak legyünk: a kézzel és szájjal történő aktusig jutottak, viszont mindezt a bejárat melletti szép zöld gyepen művelték. Eközben súlyosan részegek voltak, bent pedig épp egy esküvő zajlott, amelynek vendégseregéből jó néhány gyerek is akaratlan tanúja lett a heves akciónak. Az elkövetők nem voltak ismeretlenek a rendőrség előtt: az urat eddig 102, a hölgyet 15 alkalommal tartóztatták le.

1495572511606

A McDonald’s-ban
Egy angliai gyorsétteremben történt 2013-ban -a délutáni teaidő során, amikor rengetegen vannak ott családostul -, hogy a mosdók felől egyre több ember jött ki utálkozó arckifejezéssel. A személyzet utánajárt a dolognak, és kiderült, hogy a női mosdóban egy pár szexel éppen – a WC padlóján, ami valószínűleg a legkevésbé szexi helyek egyike. Persze kidobták őket, és közben indokot nem adtak a némileg szokatlan tettükre – az biztos, hogy nem az ifjúkori bohóság volt az, mert mindketten már bőven a harmincas éveikben jártak.

Hídon
2007 októberében egy észtországi híd boltívének tetején különös látványra lettek figyelmesek a járókelők. Egy pár ugyanis nem elég, hogy felmászott az alig 1-2 lépés széles építményre, de még egymásba is gabalyodtak ott fent, méghozzá lovagló pózban, épp a kellő mértékig letolt nadrágokkal. Persze számos telefonos fotó és videó is született az esetről, amik nagy népszerűségnek örvendtek aztán az interneten. A bátorságot a résztvevők jó eséllyel az alkoholból merítették, legalábbis erre utal, hogy ott fent jó néhány üveg társaságában múlatták ilyen jól az időt.

Stadionban
A híres New York-i Yankee Stadiumban egy baseballmeccs ideje alatt kezdett a mosdó egyik fülkéjében vad szexbe egy párocska. Mindezt viszont akkora zajjal és olyan sokáig művelték, hogy a szünetben a nézőtérről kiáramló tömeg is beléjük futott – ám ettől nem zavartatták magukat. Számos fotó és videó is készült az esetről, amelyet a fülkébe bekukucskáló kíváncsiak telefonja rögzített, ám sem ez, sem a személyzet kopogása nem tudta eltántorítani a férfiút és a hölgyet attól, hogy befejezzék, amit elkezdtek. Végül sikerrel jártak, és taps közepette távoztak.

20160601intim-a-7-legfurabb-hely6

forrás

Hozzászólások