Furfangos ügyvéddel erősít a Barátok közt

Gáspár András Zsófi válását intézi

2014/08/26

Új szereplő tűnik fel a Barátok közt sorozatban; Gáspár András egy minden hájjal megkent ügyvédet alakít, aki Zsófi válását intézi.

A népszerű művész nem ismeretlen a színházrajongók számára, de az RTL Klub nézői is találkozhattak már vele, Gáspár András néhány éve egy zenei vetélkedőt vezetett a csatornán.

gaspar2
Gáspár András

Most a Barátok közt csapatát erősíti, és össze is kuszálja a szálakat, ugyanis Zsófi válásában segédkezik, nem mindig tisztességes eszközökkel.

Bár jó ideje nem nézek televíziót, azt mindig követem, hogy hol tart a Barátok közt története, így pontosan tudtam, hogy hol kapcsolódom az eseményekbe” – mondta a Reflektornak Gáspár András.

András a Barátok közt és a színházi elfoglaltságai mellett évek óta tanárként is dolgozik: fiatalokat készít fel a Színművészeti Egyetemre. Legismertebb tanítványa a közelmúltban elhunyt Bajor Imre lánya, Bajor Lili.

A színész egész családja a szakmához kötődik: felesége Balázs Ágnes színész-írónő, 23, 22 és 16 éves gyermekei pedig szintén színművészek szeretnének lenni, és András nem akadályozza őket álmaik megvalósításában.

Andrásra és feleségére szerencsére nem igaz az, hogy a házaspárok nincsenek jó hatással egymásra, ha együtt dolgoznak. Főiskolás korukban lángolt fel köztük a szerelem, rengeteg közös darabban játszottak együtt, közösen vezetik a színitanodájukat, emellett pedig nagyon boldog családi életet élnek. Remekül tudják inspirálni egymást, például Ágnes férje biztatására kezdett el írni, bár azt gondolta, nincs tehetsége hozzá. Végül olyannyira kedvet kapott, hogy azóta 15 kötete jelent meg.

Hozzászólások