Fúró Virág: ”Lebegj ,mint a lepke, és csípj, mint a méh!”

Interjú Fúró Virággal

2017/09/06

Újabb sportolót mutatunk be nektek, aki szeptember 9.-én a Fight Arena keretein belül ringbe száll, ő pedig nem más, mint Fúró Virág!

Őze Balázs több részletet is elárult a Fight Arena-ról, többek között a versenyzők neveit is megtudtuk. Azóta bemutattuk nektek Szili István ökölvívót, Bogdán Zsolt “Golyó” profi bokszolót, Molnár Benjamin MMA bajnokot, Veréb István birkózót, Kovács Gyula bokszolót, Tóth Ádám MMA bajnokot, Furkó Lászlót, Kertész MátétKiliti TamástKovács KálmántEtelaky Lajost és Kálucz Martint. A következő versenyző, akit bemutatunk: Fúró Virág.

thumbnail_20371083_10213500034205061_451616453_n

Mikor és miért kezdtél el a K1-el foglalkozni?
2012- ben kezdtem el a küzdősporttal foglalkozni és azóta is az életem része.Valójában az oka az volt, hogy a bátyám is ezt a sportot űzte. Megtetszett és ennek hatására döntöttem el, hogy én is ezzel akarok foglalkozni. 

Mit vársz a szeptember 9.-i mérkőzéstől?
Az ellenfelem a svájci Aline Seiberth lesz. A felkészülésem zajlik, jó formában vagyok. Mindent el fogok követni a győzelem érdekében, hisz győzni megyek! 

Hogyan készülsz a mérkőzésre?
A felkészülésem egy része itthon folyt a Taksó fighting csapatában, Lókodi Attila vezetésével. Másik része Franciaországban, ahol edzőtáborban vettem részt. Több különböző edzőpartnerrel volt szerencsém készülni az összecsapásra.  

Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb?
Több küzdelemben volt már részem ,de kifejezetten nincs legnagyobb büszkeségem. A hely betöltésére ezt a meccset tartogatom!

 

Hozzászólások