Galéria – Mahó Andrea megmutatta tökéletes testét

Szórakozásnak tekintette a fotózást

2014/07/09

Mahó Andrea, a Madách Színház sztárja úgy döntött, megválik néhány ruhadarabjától, és bikiniben állt modellt. A gyönyörű fotókon egészen új oldaláról ismerhetjük meg a művésznőt.

Mahó Andrea bár a visszafogottságáról ismert, nem sokat tétovázott, amikor felkérték egy bikinis fotózásra: mindene a nyár és a napfény, így a téma azonnal magával ragadta.

Nagyon szeretem a nyarat, a fény hatalmas energiaforrás számomra, kedvelem és igénylem a napsütést minél többször és minél nagyobb dózisban. Ezért is örültem nagyon a felkérésnek, hogy igazi beach hangulatú sorozat készüljön rólam. Ismerve Maklári Attila fotóművész munkáit, tudtam, hogy elegáns és ízléses munka lesz, ezért nem kellett aggódnom a végeredmény miatt. Mindenki visszafogott, szolid nőként ismer, ami igaz is, de az igazi művésznők is szoktak strandolni” – mondta nevetve Andrea. – „A fotózás Balatonon zajlott, egy csodaszép kis hajón. Szinte egész napos program volt, de nem munkaként, hanem kikapcsolódásként fogtam fel, hiszen nem mindennap vehet részt az ember ilyen jellegű  fotózáson. Izgalmas és szórakoztató élmény volt, remek volt a hangulat, fáradtságot pedig csak este éreztem. Szerencsés alkat vagyok, nem kellett külön diétáznom vagy edzenem a fotózáshoz” – tette hozzá a művésznő.

Bár Andreát nyáron nem láthatjuk színházban, koncertekből nem lesz hiány.

Ez a nyár egy kicsit szellősebb: nem vállaltam semmilyen színházi produkciót, mert ilyenkor szeretek többet pihenni, lazítani, élvezni a napfényt. Koncertek azonban lesznek szerte az országban, sőt, az a megtiszteltetés ért, hogy július 26-án a Budapesti Kongresszusi Palotában két koncert erejéig színpadra állhatok a világhírű Rhoda Scottal és Varnus Xavérral. A Madách Színház stúdiójában a Szerelemvarázs című önálló estemen találkoztam először a koncert magyarországi szervezőivel, és mivel nagyon tetszett nekik a műsor, felkértek az előadásra, én pedig örömmel mondtam igent, mert minden minőségi muzsika nagyon közel áll hozzám” – mondta Andrea, aki nem először kerül kapcsolatba nemzetközileg elismert művésszel, hiszen Sir Andrew Lloyd Webber magyar női kedvence.

Többször találkoztam már Sir Andrew Lloyd Webberrel a színházi életben. Igazi büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen híres és tehetséges világhírű zeneszerzővel kerülhettem kapcsolatba és elismerő, dicsérő szavai mindig jótékony hatással vannak rám; ösztönöznek, hogy még jobb legyek. Mostanra sikerült az összes nevezetes női főszerepet eljátszanom, kivéve egyet: a My Fair Lady még várat magára. Úgy érzem, jó úton haladok, jól érzem magam a bőrömben és minden egyes alkalommal, amikor játszom, boldog vagyok, amiért ilyen csodálatos munkám van. Úgy gondolom, minden fellépés egy kiteljesedés, de ez csak a szakmai része, hiszen ahogy telik az idő, egyre többet tudok meg a világról és saját magamról.”

Az énekes-színésznő számára ugyanolyan fontos a harmónia a magánéletében, mint a sikerélmények a munkájában.

Mivel sokat dolgozom, nagyon fontosnak tartom az összhangot; elsősorban saját magammal. A körülöttem  létező dolgok békéje, nyugalma és a testi-lelki egyensúlyom ad erőt a napi feladatokhoz, a magánéletemet és a munkámat pedig különböző praktikákkal igyekszem egyensúlyban tartani. Megtanultam elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák, és nem vesztegetem sem az időmet, sem az energiáimat olyan dolgok megváltoztatására, amik nem tőlem függnek. Jóban vagyok saját magammal és a környezetemmel. Szerintem ez nagyon fontos a lelki békéhez. A nyarat is azért szerveztem kicsit lazábbra, hogy kipihenjem a mindennapok fáradalmait: nemrég jöttem haza Balatonról és már utazom is Olaszországba, a tengerhez. Minél többet és többször ki a természetbe – ez a mottóm” – vallotta be az énekesnő.

Fotók: Maklári Tót Attila – mtaphoto.com
Fotóasszisztens: Tóth Kristóf
Smink: Hadnagy Tímea
Fodrász: László Éva
Fürdőruha Rebecca Swimwear – rebeccaswimwear.com

Hozzászólások