Gallusz Nikolett úszik a boldogságban

Le sem tagadhatná, hogy megtalálta az igazit

2014/10/17

Gallusz Nikolett egész életében a nagy szerelemre vágyott: sosem volt az a csapongó, flörtölős típus, hanem a hétköznapokra szerette volna megtalálni a tökéletes társat. A színész-énekesnő öt éve ismerkedett meg a párjával, Laurával, és sosem titkolta a kapcsolatukat, sőt őszintén beszél a közöttük lévő különleges kötelékről.

Nikolett a Club54 megszűnése után sem unatkozik, hiszen Temesi Berci kollégájának köszönhetően tovább folytatódott zenei karrierje. Számos főszerep után megkapta, a Madách Színházban nemrég bemutatott Mamma Mia! című darab főszerepét is.

„Koncertek kapcsán sokszor találkoztunk Nikolettel, és akkor jött a lehetőség, hogy közösen kitaláljunk valami jót. Itt kezdődött az Abba-show története, ami remekül működött fesztiválokon, klubokban és most már a színpadon is. Mivel ez egy örök érvényű műsor, bármikor le lehet porolni és valami egészen új dolgot csinálni belőle” – mesélte Temesi Berci, Nikolett zenész kollégája.

Az énekesnő azt is elárulta: legnagyobb rajongója kedvese, aki nem csak otthon gyakorolja vele a szöveget, de számtalanszor végignézi az előadást is.

Hozzászólások