Gálvölgyi nyaralását beárnyékolta Bajor halála

Mégis megtudta a tragikus hírt

2014/08/15

Megpróbálták titkolni Gálvölgyi előtt, mégsem sikerült. A népszerű színész mallorcai nyaralásán értesült arról, hogy elhunyt az egyik legjobb barátja, Bajor Imre.

Gálvölgyi János épp akkor ment nyaralni, amikor elhunyt Bajor Imre. Családja megpróbálta titokban tartani előtte a hírt, sőt lányai úgy tudták, hogy ez sikerült is, de kiderült: Gálvölgyi már szembesült a tragédiával.

“Nem szerettük volna ezzel felzaklatni. Örültünk, hogy végre kipihenheti magát a megterhelő évad után, és két hétig semmivel nem kell foglalkoznia, csak a kikapcsolódással. Ám apu valakitől mégis értesült erről, mert kiderült: mégis magával vitte a telefonját, amit egyébként szinte egyáltalán nem használ. Az utazás előtt apu beszélt Imrével, de nem sejtette, hogy az az volt az utolsó beszélgetésük. A nyaralástól függetlenül egészen biztos, hogy hazajön a temetésre” – mondta a Borsnak Gálvölgyi lánya.

Már javában zajlik a népszerű színész temetésének szervezése. A jövő héten tartandó búcsúztatás a Farkasréti temetőben lesz, több tucat biztonsági őr vigyázza a rendet. Bajor Imrét a 25-ös parcellába, olyan színészóriások mellé temetik majd, mint Ruttkai Éva, Bubik István, Páger Antal, Garas Dezső, Hofi Géza.

 

 

Hozzászólások