Ganxsta egyenlege: szilánkos állcsonttörés

Megérdemelte az áldozat?

2015/12/15

Szilánkos állkapocstöréssel jutalmazta az év dolgozóját Ganxsta Zolee, de úgy tűnik, a logisztikus megérdemelte az ütést.

Két hete egy ország felháborodott, amikor egy kecskeméti céges bulin Ganxsta Zolee, aki az egyik fellépő volt, úgy megütötte az egyik dolgozót, hogy az elterült a földön, majd kórházba is kellett szállítani, mert ömlött a szájából és az orrából a vér.

Akkor Ganxsta volt a rossz fiú, hiszen ki csinál ilyet egy céges rendezvényen, pláne sztárfellépőként?

Most kiderült: a férfi nem emlékezett arra, mi is történt a rendezvényen, csak másnap, a kórházban mesélték el neki a rendőrök az előző este történéseit, és hogy Ganxsta egyetlen ütéssel szilánkosra törte az állkapcsát. A történet végére a logisztikus csak annyit mondott: „Ezek szerint megérdemeltem.”

Az történt ugyanis, hogy a kecskeméti cég dolgozói közül többeket kitüntettek, a logisztikus férfi lett az évdolgozója. Nem csoda, hogy a címet meg akarta ünnepelni, így szépen fogyasztotta az italokat egész este. 

Milyen menö emberekkel futok össze …:) fellèpès lesz!:)😎❤️

Szerző: Tóth Gabi2015. december 5.

Ekkor jött az egyik sztárfellépő, Ganxsta Zolee és a Kartel. Az év dolgozója azonban valamiért nagyon pikkelt a rapperre.

“Először csak felkiabált a színpadra, szidta Ganxstát meg a bandáját, és mindkét középső ujjával beintett nekik. Aztán egyszer csak levette a pulóverét, és Zoleehoz vágta – mondta a logisztikus egyik kollégája a Blikknek, aki végig nézte az eseményeket.

Zolee ezt még nem is vette magára, csakhogy miután lejöttek a színpadról, a férfi utánuk szaladt, és hátba vágta Ganxstát. Ezek után annyira nem is meglepő, hogy a rapper egy jól irányzott ütéssel jutalmazta az év dolgozóját – ezzel lezártnak tekintve az ügyet. A logisztikust azonban kórházba kellett szállítani, ahol megállapították a szilánkos törést.

Hozzászólások