Ganxsta mindent megtesz kislánya szép karácsonyáért

Nem bírja a vásárlás-dömpinget

2014/12/26

Ganxsta Zoleeról kevesen gondolnák, hogy igazi mintaapa. Karácsonykor hajnalban kel, kiválasztja és feldíszíti a fát, hogy a kislányának örömet szerezzen.

Ganxsta
Zolee és kislánya

A szabadszájú rapper teljesen elgyengül, ha a kislányáról van szó; még azt sem érzi kellemetlennek, ha egy nyilvános eseményen meg kell igazítani Zoé haját. A Döglégy gyakorlott mozdulatokkal kezébe veszi a szöszi tincseket, megfésüli, majd csitt-csattal rögzíti. Ilyen alapos akkor is, amikor a karácsonyra készül.

Nagyon gáznak tartom a karácsonyi vásárlási őrületet, a tolakodást, lökdösődést, és azt, hogy mindenki túl akarja szárnyalni a másikat nagyobb TV-vel, drágább ajándékkal. Ezt a részét kifejezetten utálom. Ám a családi vonatkozása teljesen más. A kislányom még hisz a Jézuskában, ezért nagyon fontos, hogy számára tökéletes legyen minden. Ilyenkor korán felkelek, felállítom, feldíszítem a karácsonyfát, hogy mire 24-én reggel felébred, már teljes díszben pompázzon, és Zoé örüljön, hogy megérkezett a Jézuska. Aztán persze elindul a családi vándorlás, megyünk a nagyszülőköz, testvérekhez, unokatestvérekhez. Ezeket a pillanatokat kimondottan kedvelem a karácsonyban” – árulta el Ganxsta Zolee.

A rapper számára karácsony másnapjától már újra a munkáé a főszerep: a Kartellel rengeteg fellépése van az év utolsó napjaiban. Emellett pedig a zenekar 20 éves évfordulójára is készülnek. Az ünnepekről azonban a csapat sem feledkezett meg; Tahó Télapó címmel egy új dalt készítettek, amelyben egy finn rapper is szerepel.

Hozzászólások