Ganxsta Zolee: “Sajnos egyre hülyébb vagyok”

Kartel lemezeket hallgat és hokimeccsre jár kislányával

2014/10/15

Ganxsta Zoleet az apaság sem tudta megváltoztatni: bár élete legfontosabb feladatának kislánya nevelését tartja, a gengszter rapper magánéletében ugyanolyan hülye, mint volt.

Azért némi változás mégis történt az életében – ha más nem, az, hogy most már Zoéval jár hokimeccsekre, és együtt hallgatják az enyhén szólva sem gyerekbarát Kartel dalszövegeket.

Ganxsta a Nagy Duettben (fotó: TV2)
Ganxsta a Nagy Duettben (fotó: TV2)

„Olyan vagyok, mint a többi jó apuka – legalábbis remélem, hogy közéjük tartozom én is. Ettől függetlenül az apaság egyáltalán nem tudott megváltoztatni. Hallottam egy nagyon jó mondást: attól, hogy az oroszlánnak kölyke születik, nem lesz belőle kecske. Semmi sem lett más körülöttem, csak van egy kislányom, akire megpróbálok mindig odafigyelni és a lehető legjobb körülmények között felnevelni. A magánéletemben nem komolyodtam meg – ugyanolyan hülye vagyok, sőt, sajnos egyre hülyébb is” – vallotta be Ganxsta Zolee az RCNewsnak. – „Egyébként eléggé engedékeny apuka vagyok, engem bármire rá lehet venni, és Zoé is nagyon jól tudja, hogy amit anyuka nem enged meg, azt tőlem kell kérnie. Én nem tiltom el semmitől: például a Kartel lemezeket már simán végig hallgattunk együtt, és ő ügyesen kiszűri azt, amit neki meg szabad hallania. Előtte azért én is mindig visszaveszek a stílusomból: például odafigyelek arra, hogy ne úgy beszéljek, ahogy szoktam” – árulta el Zolee, arról azonban, hogy milyen a viszony a feleségével, nem akart beszélni.

Bár a kemény rapper elmondása szerint nem sokat változott kislánya születése óta, azért arra odafigyel, hogy elég időt töltsön Zoéval. Szerencsére nem kell választani közte és a szórakozás között, mert kislánya még a hokimeccsekre is örömmel kíséri apukáját.

„Próbálok annyi időt tölteni Zozival, amennyit csak tudok, de ez a zenekar mellett nagyon nehéz, néha többet látom őket, mint a családomat. Viszont ha olyan helyekre megyek, mint a hokimeccsek, akkor Zoé is jön velem. Nagyon szeret suliba járni, először azt hittem, hogy nem is az én lányom: minden tárgyat imád, a magatartása pedig példás – nem tudom, hol tanulta ezt. Egyébként együtt járunk kutyát sétáltatni, állatkertbe, aerobik edzésekre, de legutóbb például egy Alma Együttes koncertet tomboltunk végig, és Zoé barátnőivel is szoktunk együtt bulizni” – mesélte a büszke apuka, aki elárulta, lánya negyedik helyezést ért el egy nemzetközi aerobik versenyen.

Hozzászólások