Gáspár Bea élménybeszámolója

Hazatért a dzsungelből Győzike felesége

2014/10/22

Az afrikai dzsungelkaland megviselte a celebeket, de már Gáspár Bea is hazatérhetett. Győzike felesége élménybeszámolót tartott az RC News riporterének.

Korábban azt hitték az emberek, hogy Győzike a konkurens csatornához igazol, miután kirúgta a TV2 az Édes Élet című műsorból, hiszen az RTL Klub székházánál látták a showmant. Később azonban kiderült, hogy nem ő ,hanem felesége vág neki a dzsungelnek celebtársaival.

Győzike már megjárta az argentin dzsungelt a stábbal, és bizony akkor nem volt éppen a férfiasság mintaképe. Ellenben vele, Bea asszony már bizonyította a Rettegés foka című műsorban, hogy ha szükség van rá, akkor bárhol helytáll – így egyetlen szó nélkül feküdt be a patkányok közé.

Kiesése után végre hazatérhetett családjához Gáspár Bea, aki örömmel adott interjút az RC News riporterének. Saját bevallása szerint magához képest teljesen jól vette az akadályokat és jól viselte azokat a körülményeket, amik a dzsungelben vártak rájuk, de a hideg volt a legrosszabb számára.

Gáspár Győző már szerepelt korábban a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, mégsem adott instrukciókat Beának. Az indulás előtt olvashattunk arról, hogy a család nehezen viseli majd Bea hiányát. Valóban így történt, de a kétgyermekes anyuka szerint kibírták ezt a rövid időt nélküle. Férjétől csak akkor volt ennyi időt külön, amikor ő költözött el a dzsungelbe, de a lányoknak még soha nem kellett ennyi ideig nélkülözniük édesanyjukat.

gasparbea

Kiderült az is, mi volt a legemlékezetesebb pillanat számára a műsorban: „Amikor beszélgettünk a tábortűz körül, Laci pedig zenélt. Mindenki csak elvolt, és nem kellett semmit sem csinálni. – árulta el Győzike felesége. – Arról beszéltünk például, hogy ki mit enne. Volt, amikor annyira éhesek voltunk, hogy képesek voltunk éjszaka levágni egy tyúkot és éjfélkor megpucolni.”

És ami a legjobban hiányzott Beának a dzsungelben: „Minden, ami elektromos árammal működik. A kávéfőzőtől kezdve, a tűzhelyen át minden, a radiátor is.”

Hozzászólások