Gáspár Evelin beindította Zámbó Krisztiánt

Pedig csak ügyetlenül esett-kelt

2015/09/22

Gáspár Evelin vazelinnel bekenve, fürdőruhában esett-kelt az Ezek megőrültek forgatásán – amivel fel is hívta magára Zámbó Krisztián figyelmét.

Evelinnek nem igazán ment a vazelines-hullásom pálya, ahol csúszkálva bukdácsolt egy hatalmas telefonnal a kezében. Gáspár Győző nagyobb lánya fürdőruhában próbált meg végigjutni a pályán, de a legtöbb mozdulata végén hatalmasat esett.

Egy bálnának érzem magam fürdőruhában, aki a hullámok helyett vazelinben fürdik” – vallotta be Evelin, aki, úgy tűnik, nincs megelégedve magával, pedig az utóbbi időben nagyon sokat fogyott és csinosodott.

Bár Gáspár Evelin tényleg elég esetlennek tűnt a pályán, ahol percenként került a földre, volt akinek nagyon bejött a szerencsétlenkedése. Szerencsére csapattársa, a fesztiváltáncával híressé vált Pumped Gabó sikeresen segített neki, sőt közben arra is alkalma nyílt, hogy egy kicsit megfogdossa Evelint, és Zámbó Krisztián ott termett mellette, sőt neki még a fantáziáját is beindította.

„Csodálatos volt a látvány! Komolyan mondom, engem beindított, ahogy az Evelin kínlódott a pályán – vallotta be őszintén Zámbó Krisztián, aki még segítő kezet is nyújtott a fiatal lánynak.

Hozzászólások