Gáspár Evelin kiakadt

Állítása szerint se vőlegénye, se drága ajándéka nincs

2015/06/18

Gáspár Evelin teljesen kiakadt egy, a napokban róla megjelenő cikken. Állítása szerint teljes hazugság, ami benne szerepel, aminek közösségi oldalán hangot is adott. Hogy mi a valóság, azt csak kevesen tudják.

Ahogy tegnap mi is megírtuk a Kiskegyed online magazin egyik cikkére hivatkozva, Győzike lánya most ünnepelte 21. születésnapját, mely jeles alkalomból párja elvitte vacsorázni, sőt egy nagyon drága ajándékot is adni akart neki, amit ő nem fogadott el.

Még csak 21 éves a Gáspár család idősebbik lánya, Evelin, de így is irigylésre méltó élet él. Évek óta komoly kapcsolatban van, Luxemburgban tanul egy nívós egyetemen, és fiatal kora ellenére már menyasszony. Olvass tovább!

gáspár evelin2

Ehhez képest ma az látható Gáspár Evelin közösségi oldalán, hogy totális hazugságról van szó, nem hogy ajándékok nincsenek, de még az említett Michaelt sem ismeri, sőt nincs is vőlegénye. A sztori egyre kuszább, hiszen maga a büszke apa mesélt arról egy, az RTL Klubnak adott interjújában, hogy mennyire boldog, amiért lánya megbízható kezekben van és megfogta az isten lábát ezzel a férfival.

Evelin a posztban teljesen kiakadt, hogy csupa hazugság jelenik meg róla a hazai médiában, mint ahogy az az eredeti bejegyzésben is látható. A helyzet érdekessége, hogy az állítólagos újságíró hölgy, akinek a cikk megszületése köszönhető, levelet írt Evelinnek – amit a lány szintén közzétett egyik kommentjében – és szerinte teljesen érthetetlen a helyzet, hiszen a család jóváhagyta a cikk megjelenését.

Most már hajlamosak vagyunk azt is megkérdőjelezni, hogy Evelin tényleg ünnepelte-e a születésnapját a napokban és valóban 21 éves-e. Mert a tényként kezelt információk mellett már ebben sem lehet senki sem biztos. Illetve egy dologban mégis: totális a káosz, egymásnak ellentmondó információk látnak napvilágot. Nagyon vicces, érdemes a kommentek között is mazsolázni.

Elegem van már az állandó hazugságokból, pletykákból, amik rólam keringenek. Ha mások unatkoznak és nem tudnak miről…

Posted by Evelin Gaspar on 2015. június 17.

 

A büszke papa interjúja pedig az alábbi videóban hallható teljes terjedelmében. Ebben szó esik Luxemburgról, vőlegényről, Győzike vejéről, az ötös lottóról és sok minden másról. Mindenki döntsön belátása szerint.

 

Hozzászólások