Gáspár Evelin kiverte a biztosítékot a tévéseknél

Képtelenség vele dolgozni

2015/08/15

A stábtagok szerint Gáspár Evelin vállalhatatlanul viselkedett az Ezek megőrültek forgatásán, késett, rosszul oldotta meg a feladatokat, sőt még egy köntöst is lenyúlt.

Győzike lányát is beveti a TV2 az Ezek megörültek című műsorában, ám a szerkesztők vélhetően már megbánták, hogy egyáltalán felmerült Gáspár Evelin neve, mert rengeteg problémát okozott a forgatáson.

Antiszociális, késett, órákig állt miatta a forgatás. Sokszor az volt az érzésünk, hogy készakarva elrontja a feladatokat, dacból és hogy hamar végezzen. Az volt az érzésünk, nem is akar ott lenni. Mintha az egész csak nyűg lenne számára” – állította a Borsnak két informátor.

Gáspár Evelin
Evelinnel nem lehet együtt dolgozni (fotó: TV2 – Bors)

A nagyobbik Gáspár lány menti magát, de azt biztos: már megbánta, hogy elvállalta a szereplést. Az eltűnt fürdőköpenyt pedig csak kölcsönvette.

Megbántam, hogy elvállaltam ezt az egészet. Miattam soha nem állt meg a forgatás, csak egyszer, akkor is azért, mert bakiztak a műsorvezetők. Egyszer késtem. Előtte este Majka azt mondta, hogy 11-re jön. Előző nap hajnali egyre értem haza, és másnap negyven percet késtem, erre kivágták a hisztit. Majkáék fél 12-re jöttek, nélkülük nem is tudtuk elkezdeni. Engem ne akarjanak kioktatni! Vizet hordtak nekünk, ez volt a dolguk… Az egyik este volt egy sáros feladat. Későn végeztünk, és elvittem egy fürdőköpenyt, hogy ne fázzak meg. Másnap reggel rám támadtak: hogy mertem elvinni, hiányuk lett. Pedig kimostuk és visszatettük a helyére. Kiabáltak velem” – állítja Gáspár Evelin.

A műsor stylistja szerint nem az a gond, hogy elvitte a ruhadarabot, hanem az, hogy senkinek nem szólt erről. A műsor minden egyes jelmeze és ruhadarabja leltárban van, ezért okozott felfordulást az, hogy Evelin magával vitte a köntöst.

Olvass még Gáspárékról!

Hozzászólások